Son Konu

Eylul 2011 Aslan Burcu Yorumları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Eylul Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcu 2019 Eylul Ayı Burc Analizi
Aslan Burcu Eylul 2019 Yorumu

Aslna Burcu Eylul 2019

Eylul ayının ilk iki haftasında maddi konularda beklenmedik şanslar sizi bekliyor Bir arkadaşınız surpriz bir gelir elde etmenize vesile olabilir ya da bir akrabanızdan gelecek unuttuğunuz eski bir alacak, sizleri oldukca rahatlatabilir Bu donemde şans oyunlarında da talihinizi denemelisiniz Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var Anın keyfini surun ve ilişkinin seyrini zamana bırakın 18 Eylul’de enerjiniz ve girişkenliğiniz artıyor Başladığınız hemen her işi bitirebilecek motivasyonunuz olacak Aceleci davranmamaya ozen gosterin, yuksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir Beraber calıştığınız insanlarla hararetli goruşmeler soz konusu olabilir Mumkunse seyahatlere cıkmayın erteleyin Buyuk olasılıkla hava şartlarında olabilecek değişikliklerden dolayı iptaller yaşanabilir Şanslı Gunleriniz: 2 4 5 8 9 16 17 22 23 Dikkatli Olmanız Gereken Gunleriniz: 3 6 7 13 14 15 18 21 27 Ayın Olumlaması: Tum becerilerimi ve iyi ozelliklerimi kabul ediyorum ve şimdi faaliyete geciriyorum Yeteneklerimi emekle sabırla geliştirdim Şimdi kendime guvenme ve yeteneklerimi ortaya koyma zamanı

Üst Alt