Son Konu

Eylul 2011 Balık Burcu Yorumları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Eylul Ayı Balık Burcu Yorumları
Eylul 2019 Balık Burcu Burc Analizi
Balık Burcu Eylul 2019 Yorumu

Eylul 2019 BAlık Burcu

9 ve 25 Eylul tarihleri arasında ilişkilerinizde guclu noktanız kendinizi ifade ediş tarzınız olacaktır Duşuncelerinizi, fikirlerinizi, umutlarınızı, dilediklerinizi ve hedeflerinizi size yakın insanlarla paylaşın Duyduğunuz şeyler sizin duşunce yapınızla uyuşmasa bile son derece değerlidir Kendi fikirlerinizle başkalarının goruşlerini harmanlamaya calışın 12 Eylul’deki guzel enerjiyi sahiplenin ve her gune heyecanla başlayın Bu donemde ozellikle aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın uzerinde cok olumlu etkiler yaratabilirsiniz 18 Eylul’le birlikte iş yaşamınız canlanacak Her gununuzu planlamaya calışın plansız hareket ederseniz sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz Bu etki ekim ve asım aylarında da etkili olmaya devam edecek fakat ilerleyen aylarda emek verdiğinize değdiğini fazlasıyla goreceksiniz 27 Eylul tarihi parasal konularda sıkıntılara işaret ediyor Bu donemde borclarla ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız odemelerinizi taksitlendirmeye ya da duşuk faizlerle banka kredisi kullanarak kısa sureli cozumlere başvurabilirsiniz

Şanslı Gunleriniz: 1, 2, 11, 16, 17, 22, 25, 26

Dikkat Etmeniz Gereken Gunleriniz: 3, 6, 13, 14, 18, 20, 21, 27

Ayın Olumlaması: Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim icin herkesi bağışlıyorum Guvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur icindeyim

alıntı​

Üst Alt