Son Konu

Eylul 2011 Oğlak Burcu Yorumları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Eylul Ayı Oğlak Burcu Yorumu
Oğlak Burcu Eylul 2019 Burc Yorumları
Eylul 2019 Oğlak Burcu Burc Analizi

Eylul 2019 Oğlak Burcu

12 Eylul’de oğrenme ve bilgi edinme arzunuz on plana cıkıyor İnsanlarla konuşarak ozellikle mesleğinizle ilgili bircok yeni bilgi edinebilirsiniz Bu surec aynı zamanda eski dostlar ve arkadaşlarınızla zaman gecirmek icinde idealdir 18 Eylul’den kasım başlarına parasal acıdan kazanclı gunler sizi bekliyor Bu donemde eşiniz ya da ortağınız sayesinde ciddi finansal kaynaklarla karşılaşabilirsiniz Yine bu donemde temmuz ve ağustos aylarında başlayıp suruncemede kalan işle ilgili gelişmeler şimdi cozume kavuşmaya başlıyor 27 Eylul’de yeni ay değişimin efendisi uranus yer altı tanrısı pluton ile cakıştığında işinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz İş yerinizdeki değişimler guc oyunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz Sakın bu enerjiler altında işten ayrılma duşuncenizin sizi esir almasına izin vermeyin Ayrıca bu donemde son derece bilincli ve programlı şekilde kariyerinizi zedeleyebilecek davranışlarla karşı karşıya kalabilirsiniz Şanslı Gunleriniz: 1, 2, 11, 16, 17, 22, 25, 26 Dikkatli Davranmanız Gereken Gunler: 3, 6, 7, 13, 14, 18, 21, 27 Ayın Olumlaması: Duşuncelerimi istediğim yerde odaklıyorum ve merkezimdeyim Her şey yolunda Tamamen gevşiyorum ve rahatlıyorum Her şey olması gerektiği gibi oluyor Ben yeterliyim

alıntı​

Üst Alt