bilgiliadam
Yeni Üye
Facebook Duvar Sözleri Duvar Yazıları Duvar Yazıları Facebook Facebook Duvar Sözleri Duvar Yazıları Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Facebook duvarınızda arkadaşlarınızla paylaşlacağınız fazla güel Facebook duvar yazılarını sizlerle paylaşıyoruz 1549104134 1549104134 facebookduvarsozleriduvaryazilari5c55740ad77a0facebookduvarsozleriduvaryazilari5c55740ad77a0 facebookduvarsozleriduvaryazilari5c55740ad77a0 Mutluluğun Hoş Yanı Paraya Gereklilik Duyulmadan Da Elde Edilebilmesidir Düşlerim gibi karardı gözlerim umutmu bıraktılar fakat hayata güleyim düşündüğün kadar karmaşık,, öğrendiğin ve gördüğün kadar çirkin,bildiğin değin şiddet,vefan değin nankör,sevdiğin kadar sevgisiz,inceliğin dek vahşi,,nasıl birşey bu? Onu beklemeyi ne süre bırakacaksın? Geldiği gün Üç günlük dünyanın üçünçü gününe , gelmiş gibiyim Sevgili facebook, tanıyor olabileceğim patavatsız insanları göstereceğine, tanışabileceğimiz yalnız insanları göstersen çoh sevaba girersin yeminle Klavyedeki aylaklık tuşu gibisin , çok yer kaplıyosun ama boşsun işte Hálà yanlızsan demin tanışmadık demektir yuvarlanıpta bizi bulamayan tencereye yazıklar olsun Bir dere doldur hayatim değin koyu olsun seker atma içine derdim kadar acı olsun çıkar kaşığı içinden benim gibi yanlız olsunfacebookduvarsozleriduvaryazilari5c55740adc451alt İnternetin Sınırsız Olabilir, Ama Zamanın Sınırsız Yok Ömür Kotan Her An Dolabilir erkek edinmek ilahi bir mecburiyettir Adam elde etmek o mecburiyetin hakkını verebilmektir Hissediyorum öyleyse varım Irk konuşur aptallar gürültü yapar! Gülerken cümbür cemaat eşlik eder ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat ortak şayet yenilgilere Pek bir arkadaş edin ki; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın Benim Her Bir Parçam BiriLerini Yaşatırken Ellerimi Taşıyan Kişiye Ellerim aşk Mektubu Yazmasını Öğreticek İşi olmayan giremezİş ve Emekçi Bulgu Kurumu Biliyorsan konuş misal alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hakkımı aradım meşgul çıktı Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Bu dek cehalet ancak tahsille olur! Bitkisel hayata girdim hedef yeşillik olsun Çocuk gözlerın anlamaz benıKayar hayatım ellerınde bır yıldız gıbıSendılek tutarsın Küfür şeytana yakışır, pişmanlık insana Aşk kadına uygu, Sevmek ADAMA… Seveceksen ADAM GİBİ SEVECEKSİN!… VEYA defolup gideceksin! Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, başkasında kâr etmez! Biz hiç beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların karşı direnmeyide… Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler, yeniden erir gideriz unutulur yeminler… Ey sevgili gönülden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu Bende yalnızca seni sevmekle yetindim… Kimseyi kırmayayım diyorum, dahası bakıyorum kendim paramparçayım Bunca yaşadıklarınıza rağmen, eğer hala yalnızsanız,Allah sizi birilerinden koruyor demektir Pek bir sihirbazsın ki beni bile kaybettin AŞK; Abdest gibidir, Şüpheye düşersen bozulu Sabır kara bir dikeni yutmak, diken icini parcalayıp gecerkende hic ses cıkarmamaktır Sabrımı zorlayan, gazabımla tanışır! Karsı karsı dururken yüzüne hasret kaldım Al beni kıyamam seni… Derdi Dünya olanın Bi Dünya derdi olur Umudunu yitiren kişinin hayatını yitiren kişiden tek farkı NEFES ALMASIDIR Biz İNSAN lar öyle varlıklarızki, ara sıra melekler üzülüyor biz niçin insan olarak yaratılmadık? diye… Bazende şeytan bile şükrediyor iyiki insan değilizdiye Kadının şeytanla işbirliği bundan 10bin sene önce Adem(as)in elmayı yemesiyle başladıGünümüz erkeklerinin ayvayı yemesiyle devam ediyor