Son Konu

facebook icin Anlamlı İyi Geceler Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Facebook sayfalarınızda kullanmanız icin en guzel iyi geceler mesajlarını bir araya getirdikFarklı bircok mesajı sayfamızda bulabilirsiniz sevdiklerinize iyi geceler dilemek icin en guzel mesajlar ve kısa iyi geceler sozleri sizlerle

imagesfacebookicinanlamliiyigecelersozleri5ad92447c62b4

Yine dışarıda ruzgarın sesi, uyuyor şehrin hepsi, eğer uyumadıysan iyi geceler tatlım

Hep aklımdasın oylesine bendesin ki hic bitmek, tukenmek bilmeyen bişey bu bu can bu bedenden cıkana bu diyardan gocene dek gorebildiğim tek gercek ruyam sensin tatlı ruyalar

Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gun icin yanağına bir buse gonderiyorum huzurla uyu birtanem huzulu ve mutlu… İyi geceIer Seni seviyorum

Seni o kadar cok seviyorumki sensiz gecen zamanlarımda seni gormek icin uyku ilacı iciyorum iyi geceler aşkım

Sen uyurken şuan tatlı ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler

Geceleri uzaklara cıglık olur sesim, denizden cıkan yosundan keskin sana olan ozlemim bu gece sırf senin icin kapanıyor gozlerim iyi geceler herseyim

Gece olup guzel gozlerin yenik duştuğunde uykusuzluğa seni gokyuzunden alıp duşlerime emanet ediyorum gozlerimden uzaksın belki ama daima yureğimdesin unutma

Gece gozlum Ruyalarımda hep sen varsın İyi geceler birtanem İyi geceler kucuk cadım tatlı ruyalar seni cok seviyorum bitanem ruyanda beni gormen dileğiyle

Üst Alt