Facebook sayflarınızda paylaşabilmeniz icin sizlere en guzel sozler icerisinden secdiğimiz anlamlı ve bir okadar guzel Facebook Sozleri paylaşıyoruz
Her zaman doğru soyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın
Sen gullere ozenme, guller sana ozensin, uzme tatlı canını sen gullerden guzelsin, sevgi kadar ozgursun
Hasret ve ozlem sevdiğinle guzel, karşımdaki senin gibi olunca ozel, tut onun elinden yada gonlunden, bak o zaman ayırabiliyor mu ecel
Bugun şoyle bir aynaya bakın baktığınızda gecmişteki gunleri ozlediğinizi duşunurseniz donup etrafınızda bulunan insanlara bakın o an yanınızda olan insanların değerini bir kez daha anlıyacaksınız
Yalnızlık hissetmek istemiyorsanız sevdiklerinizi yalnız bırakmayın
Sen bir guneşsin etrafında bir cok gezegen var ama unutma ki ben de bir dunyayım ve bir tek bende hayat var !
Huzur icinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek cunku
Bir tebessum kadar guzel Bir nefes kadar onemlisin
Ne hasta bekler sabahı ne taze oluyu mezar nede şeytan bir gunahı seni beklediğim kadar
Eğer bir gun kader seni benim kollarımdan alıp bir başkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek muzik benim olum marşım olacaktır
Her aynaya baktığında beni hatırla gozlerin yıldızlara takılırsa gozlerimdir sakın unutma unutma eğer bir gun avucuna bir yaprak duşerse ellerimdir sakın bırakma
Bulutların Gozyaşları Pencerene vurduğu bir akşamda gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecekte sana onları yaşatsın
Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok Cunku ben, bana değer verenleri sevmekle
meşgulum
İyi secimler yapmak deneyimle olur Deneyim de yapılan kotu secimler sonucu kazanılır
Yanına gelecek yuzum yok benim coktan doldu tanrım gunah defterim oyle cok gunah işledim ki ben isyan etti gunah defterim
Sen yıldızlar kadar parlak ve guzelsin,ama aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin
Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler
Zaman gece yarısı yine seni duşunuyorum ıslak gozlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız vardı ya yine onu soyluyorum oyle sevmişim ki unutamıyorum
Yağlı boya resimlerine benzemiyor bu şehrin sokakları icimde garip bir his var ya icimde olen birileri var ya da yanımda birileri eksik!
Hayat deniz kenarında kumdan kaleler yapmaksa eğer,dalgaların onu yıkacağını hesaba katmamaktır yaşamak
Hasretin yureğimde bir alev gibi buyurken Hayalin ictiğim sigaranın dumanıyla birlikte sarar bedenimi Ah deli yar sen yokken yanımda