Son Konu

Facebook Oyun İstekleri Engelle

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Facebook Oyun İstekleri Engelle

Facebook sayfalaırnda gün geçmiyorki yeni oyunlar çıkmasın oyun oynamayı seven arkadaşlarımız için bu gerçekten güzel bir oluyor hergün yeni oyunlar ile eğlenceli zaman vermek çoğu insanı rahatlatıyor ayrıca Facebook sayfasında oyun oynarken günün yorgunluğunu attıklarını ve dinlendiklerini söyleyen arkadaşlarımız bir hayli fazla

Peki bizler ne yapmalıyız hergün sayısız oyun ricası alıyoruz ve bunları bir bir silmek hiçte şen olmuyor açıkçasıSizde böyle düşünüyorsanız yapmanız gereken şey çok kolay arkadaşlar oyun isteklerini engeleyebilirsinizSizlerde benim gibi Facebook ’ta oyun oynamayan kişileri en fazla rahatsız eden şeylerden birisi Oyun İstekleri‘dir

Arkadaşlarınızdan gelen oyun istekleri genelde otomatik olarak gönderilir Yani bunun için arkadaşlarınıza sinirlenmenize gerek yokSize gelen oyun isteklerini engellemek de bir böylece kolay

İsteklerin olduğu sayfaya :wwwfacebookcomappcenterrequests adresine tıklayarak girin Burada arkadaşlarınızdan gelen oyunları görebilirsiniz Oyunlarda Şimdi dene butonunun yanına çarpı işaretine tıklayın Bu sayede o oyunu engellemiş olacaksınız Fakat aynı oyunun size yeniden gönderilmesini engellemek için çarpıya tıkladıktan daha sonra açılan Oyunun ismi ’yi engelle? linkine tıklayın artık o oyunun istekleri size gelmeyecektir işte hepsi bu dek arkadaşalr

Size gelen her oyunu bu şekilde engelleyin Birincil başlarda azıcık uğraştırıcı bir usul olabilir Fakat size gelen her oyunu engelleyeceğiniz için oyunların gelme sıklığı önemli oranda azalacak

Bu yöntemi bana kalırsa kendim kullanıyorum Oyun isteklerinden sıkıldıysanız sizlere de bu yöntemi nasihat ederim *

Üst Alt