bilgiliadam
Yeni Üye
2019 Facebook Sevgiliye Hoş Sözler Bu yazı sevgiliye hoş sözlere yer vermektedir En hoş romantik satırlardan oluşan sevgiliye aşk batmış sözleri ve mesajları sizler için paylaşıyorum Sizde facebook da yada msn iletilerinizde aşkınız için bu sözleri paylaşabilir, bazen dile getiremediğiniz duyguları ona bu şekilde yollayabilirsiniz2019facebooksevgiliyeguzelsozler5c555f644e690alt 1549098847 1549098847 2019facebooksevgiliyeguzelsozler5c555f6474a1e2019facebooksevgiliyeguzelsozler5c555f6474a1e 2019facebooksevgiliyeguzelsozler5c555f6474a1e Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret oysa Yalnızlığın Acısını Anlayasın Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ama Daha Güzel Ağlayasın Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol Gelip Başıboşluk Dolduranlardan Yok, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun Bir Dost Yüzüne Gereklilik Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Peşinde Gülümsüyor Olacağım Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim Güller Daima Ellerinde Açsın Lakin Dikenleri Batmasın Sevda Her Zaman Seni Bulsun Fakat Seni Yaralamasın Mutluluk Her Zaman Yüreğine Dolsun Lakin Beni Unutturmasın Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım Bağımsızlık düşlerde yok ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur Çamuru bile olur; ama, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonradan zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç Çünkü Bulutların Arkasından Kaybolan Aşkı İçin Gözü Yaşlı Benim Uzaklıklar Ufak Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne dek özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni fazla seviyorum Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden Dünyadaki herkes için herhangi biri fakat herhangi biri için dünyalara değersin Yağmurlu bir havada SENİ SEVİYORUM demeye gerek var mı?İşin ne cama yaslan sah hadi bakalım aşkını yüreğimde sakladım lakin anlmadın gözlerini gözlerimde sakladın anlamadım seni sevıyorum dedin tekrar anlmadın ne yapıyım seninde seni sevıorum diyebilmen için bazı geceler gökyüzünde ayı göremezsin lakin bilirsin ay gecenin içinde saklıdır tıpkı yanımda olmasanda daima KALBİMDE OLDUGUN GİBİ DAIMA İÇİMDESİN SEN YAŞAMSAL YAŞAMAYA BEDEL KILAN SEN MUTLULUĞU BANA DOYASIYA TATTIRAN VE SEN ÖZLEMİNDEN UYKULARIMI KAÇIRAN BİRİCİK SEVGİLİM; SENİ ÇOK SEVİYORUM HER aŞkIn Sonu değil mi?1 avuÇ gÖz yaŞI! biz sevdiğimizi iki öpücük için yok bir ömür birlikte olmak için severiz canım askım gitme uzaklarasana ihtiyacım vargidenler dönmüyor geri SEN HİC DENİZİN DİBİNDE ORMAN GORDUNMU OLMAZDEME CUNKU BEN SENİN GOZLERİNDE OLULERİN BİLE GOREMEDİGİ CENNETİ GORDUM BEGÜLÜM MUTLULUK; DİKENLER ARASINDA AÇAN BİR GÜLDÜR hasret kapımda nöbet tutuyorbiricik sevdiğim uzak bir yerde gözlerim daima ve sadece onu arıyor!!!!! içimde sakladığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceler karanlık geceler hüzün bu deli hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suçlu aşktan sanığım, hala sana aşık ve hala yanığım SENİ FAZLA SEVİYORUM bil ama !katıksız sancılara razıyım yokluğun olmasabilki bir avuç biber gözlerime serpilenellerimde silinmemiş ellerinin izleridurup şiirler yazıyorum yolunaiçimde sıkıntıların en dayanılmaz şeklikaçıncı kere saatleri susturuyorum bir deniz düşün susuz bir bahar düşün çiçeksiz bir insan düşün sevgisiz birde beni düşün sensiz Halk tanıdım yıldızlar gibiydi tümü parlıyordu ben seni güneşi seçtim bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Bir bakışın manası hiçbir lisanda yoktur bir manzara ara sıra bir şifa ara sıra sihirli bir oktur bir gösterme bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı yıllardan beri ağlatır Gözlerin gözlerimi gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi!!! Birine verilecek değerler uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini etrafına bak bu gördüğün herşeyi sana senin için feda ederim fakat sakın aynaya bakmaaa Dün gece rüyamda seni gördüm sana seni sevdiğimi söyledim sende bana sarıldın hiç bırakmayacakçasına acilen merak ettiğim bir şey var rüyalar gerçekmi olur yoksa tersinemi çıkar??? Kaderde sevmekte vardır ölmekte sevmeyi seçtim ama hoşlanmak ölmektende beter bir gün buluşacağımız yere gelmezsem dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır çünkü beni senden ayıracak tek zorlama vefat beni yakalamış demektir