bilgiliadam
Yeni Üye
Facebook Şifrenizi Unuttuysanız Ne Yapmanız Gerekiyor? facebook şifremi unuttum facebook şifremi unuttum ne yapmalıyım facebook şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim facebook şifresi bulgu 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Bundan Böyle hemencecik herkesin bir facebook hesabı olduğundan facebook hesabı nasıl açılır cümbür cemaat bilir meleklerfacebooksifreniziunuttuysanizneyapmanizgerekiyor Facebook şifrenizi kimseyle paylaşmamanızı ve herkesin aklına gelebilecek doğum tarihi gibi sayıları şifre olarak kullanmamanızı hatırlattıktan sonradan facebook şifremi unuttum diyorsanız bu makalemizde anlatacağımız facebook şifremi unuttum ne yapmalıyım konusu size tezgâhtar olacaktır Ve yeni parola edindikten sonradan uyarı edin de şifrenizi bu sefer unutmayınfacebooksifreniziunuttuysanizneyapmanizgerekiyor Facebook şifremizi geri edinmek için Facebook anasayfasındayken sağ üst köşedeki Şifreni mi unuttun?seçeneğine tıklayın facebooksifreniziunuttuysaniz neyapmanizgerekiyor Görüldüğü gibi bizden ön veri istiyor, ama sadece Facebook'a aza olurken kullandığımız eposta adresimizi ilk kutucuğa yazıyoruz ve şifremizi mail adresimize geliyor Yeni şifremiz şanslı olsun
Moderatör tarafında düzenlendi: