Ben Bu Konuda Ejder ve Ordekin(Platypus) nasıl alındığını soyleyeceğim Tabi Yarasa ve Fare Almanın Yollarınıda Gostereceğim
İlk Once Yeni Bir Facebook Hesabı acıyoruz tabi Facebook hesabınız var ama hic wild ones oynamamışsanız başka Evet Yeni Hesabınızdan Wild Ones'e girdiniz orda ilk once sadece bir Kopek veriyor O guclu bir hayvan onu ilk başta verdiği icin gucsuz sanmayın
Sonra Multiplayer'a basın ve istediğiniz bolumu Secin oynayın oyle oyle para kasın zaten altın(Coin) kasmak kolay ama ben size kemik para kasmayı oğreteceğim Kazandığınız Altınlarla tavşan alın oyle oyle tum hayvanları alın Geldik Yarasa Ve Fare Almaya Orda yarasa veya fare almaya gittiğinizde Member İle ilgili birşey diyor alttada bir yazı var member filan geciyor adında hatırlamıyorum Ama Yarasanın altında ona tıklayın 16 kemik(treat) karşılığında member olabilirsiniz 16 kemik icin 3 secenek var
1Madalya Kazanarak
2Kumar Oynayarak (Gamesten 2 ci)
3Gercek para ile almak
Bunlardan Birini Secin
Madalya Kazanmak icin ne kadar altınınız olduğunu gosteren yerin sağına gidin ordaya tıklayın ve yapmak istediğinizi yapın
Arkadaşlar Ejder ve Platypus icin tum hayvanları acmanız gerekiyor sonra alabilirsiniz