bilgiliadam
Yeni Üye
2019 Facebook Yalnızlık Sözleri Bu yazı 2019 facebook yalnızlık sözlerine yer vermektedir Yalnızlık paylaşılmaz paylaşılsa yalnızlık olmaz demiş ünlü şair Özdemir Asaf Ara Sıra her insan yalnız kalmayı tercih eder ve gereklilik duyar lakin bu bir zaman sonradan insana acı gelmeye başlar Kimse yalnız kalmasın diyerek sizlere facebook ta en hayran eden yalnızlık sözlerini paylaşıyorum 1549098 1549098 2019facebookyalnizliksozleri5c555f714bc6e2019facebookyalnizliksozleri5c555f714bc6e 2019facebookyalnizliksozleri5c555f714bc6e Sonsuzluğum beni tanımadı yanlızlığım fırtınalı bir kalp nelere yeterse,bir can nekadar severse,bir damardan nekadar cok kan gecerse,yasam bir ömre nekadar deyerse sende benim icin okadar degerlisin seni hep sevecegim sen beni sevmesende bunu unutmaHer Zaman kalbimdesin Seni sensizlikle hatırlayıp seni düşünüyorum, bu haytta sensiz kaldım,yanlızım üşüyorum MUTLU yaşa ama kapıdaki yalnızlık yalnızlığından utansın dün tekrar hiç tanımadığım bi erkeğe sırf sana benziyo diye usulca sokulup merhaba dedim Yenildim,,, aç kapını yalnızlığım, ben geri geldim bi yürek vardır her zaman kırılan bir sevgi vardır defalarca mahvolan bir kişi vardır her zaman sevipte kalbi kırılan bide yalnızlık vardır herzaman yanında olan Sesini özlemişken Suskun kalbim, Hala Git Diyorsun bana Bırak diyorsun beni hayatımla Başbaşa, Peki Sen Böyle istiyorsun ya Ben Ne yapayım ölümün Soğuk Kucağında? Yalnızlığım Seni Unutmayla Biticekse Seni Hatırından Çıkmak için kalbimi Sökerdim Fakat benim kaderimde yazılı Yalnızlık… Manâsız Odamda Tekrar Ben ve Sana bestelediğim Şarkılarla Başbaşa Kaldım Ben Yine Sensiz ve Yeniden Yalnizim Sevgilim… Alışamadım Sensizliğe Alışamadım Senin çekip Gitmelerine, ve Malesef Alışamadım Gülmeye özür Dilerim hayat Tekrar Yalnızım! Gerçekten ben seni değil sen beni kaybettin, gidene 3 gün ağlarım sonra yalnızlığıma sarılır unutmaya çalışırım vefasızdı gitti derim… Seninle bir çekirdek ailenin inşa taşlarını meydana getirmek isterken, sen ne çekirdek bıraktın ne taş bıraktın zelzele gibi geldin ve gittin… Asla Unutmadım ve Unutmayacağım Bu yürek Seni hatırından çıkmak için Sevmedi yalnız kalsamda hayalinle Avunmasınıda Öğrendim Ve şarkılarada yalnızlığımı Öğrettim!!! Son kez Duydum sesini titrek ve ürkekdi sakladığın bir şey vardı belli, Adı Yalnızlıktı Cümlelerde Sıcacık Yalnızlığımın Başkadığı yerde, Korkularım Yeniden Demektir Ben Yalnızlığı Seçtim, Aşk Acısını Terk ettim!!! Sen yalnızlık nedir Bilirmisin? Bilseydin beni terk Etmezdin! Sen Vefat nedir Bilirmisin? Şimdi Ölümü Senden Daha Çok Sevdim! Gidiyorsun ya uzaklara Hiç Bilmezdim benden Böyle Kaçacağını yavaşca, Hemen bakıyorumda Maziye 3 Sene Hayatımızda Yalnızca Yaşanan Kısa Bir fiLm Olmuş 3 Saatlik… Kalbimde Bıraktığın Acının Eseri Nasır tuttu Artık Atmaz Oldu kalbim, Bakmaz Oldu Gözlerim En Kötüsüde yalnızlık Oldu Dertlerim Yalnız Kaldaıysam Sebebi ben Değil, Dünyadaki Oyunculardır… Sonunda yalnız kalacağımı Bilseydim Seni Değil, Hayallerle yaşamayı seçim Ederdim Yalnızlığım tek Dostudur Sigaram, Gözyaşlarımın tek Sebebidir Ayrılığın şarkısı Benden Sana Gelsin Belki Sende Bir Gün Yalnızlığı Seversin bana Bıraktığın Gibi uyku uzakta kaldı bana ne gülmek ne koşmak istiyorum bundan böyle hatta ayakta duramaz ayla geldim tek tutunduğum dalım var Oda YALNIZLIK!!! Yalnızlık Filminin En inandırcı Sahnesini yaşıyoruız Sen Bırakıyorsun Ben ise Ağlıyorum… Bıraktığın Yalnızca Ellerim Yok Bıraktığın Aslında Benim Umut Bağladığım hayallerimdi… Karanlık Bir Dünyada yaşıyorum Sessiz Ağırbaşlı Bir Hayatın Yalnız kalmış Şiiriyim… sigaramdaki dumadın sigarayı bıraktım kadehhimdeki içkiydin içkiyi bıraktım geceleri ruyamdın uyumayı bıraktım baktım sensiz yaşanmıyor yaşamayı bıraktım Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar fazla kan geçerse, yaşam ölüme ne değin değerse, sen de benim için böylece değerlisin Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin güzel,albenili ve güzelsin lakin aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Güneş yalnızca sizin için doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gününüz kutlu olsun Sabahtan seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden lakin düşündüğümden de erken döndü Ne oldu dedim? Bir melek asla diğer bir meleği izleyemezdedi Canım Seni ne dek sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir Gözlerinde sevinç, aşk, sevgiyi gördüm Aşkım Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için GÜNEŞİN BUZ TUTTUĞU YERDE BİR ALEV GÖRÜRSEN O BİL OYSA YALNIZ VE YALNIZ SENİN İÇİN YANAN KALBİMDİR Dünyadaki en güzel şeyi sana saptamak isterdim lakin seni sana veremem fakat ? halk kırmızı güllerin arkasından koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur En aralıksız aşk karşılığı olmayan aşktır Millet defalarca birilerinin peşinden koşarlar, fakat dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Nice halk müziği gördüm kalpleri bomboş fakat mutlu, fazla az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle batmış fakat aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz! Ben seni hatırından çıkmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı vakit kaybolan buğulu camlara yazardım Gökyüzündeki tüm yıldızları toplasan bir tek sen etmez, lakin bir tek sen hepsine bedelsin Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiÇünkü sen benim için defalarca tektin Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabahleyin olmazdı Sen gözlerimde bir damla inleme olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!! Hayatta üç şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, olur ya seversin diye YALNZILIK DİŞ AGRISINA BENZER SANCISI GECE BAŞLAR Kaderim sensizlikse,Kaderim Yalnızlıksa kaderim unutulmaksa, Kaderim kalleşçe Vurulmaksa ben kaderimin Arkasındayım Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Terketmek Korkum Kurşun Yemek Yok;Kalleşçe Arkadan Vurulmak Korkum Vefat Yok, UNUTULMAK!!! Gecenin Issız Karanlıgında Ümitlerimin Tükendigi Anda Tek Kişi İstiyorum YANLIZLIGIMA!!! benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi zift karası yüzün kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir defa daha, bir defa daha demelisin her aya baktığında beni hatırla,yıldızlar gözlerine takılırsa gözlerine baktığımı sakın unutma,avuçlarına bir yaprak düşerse sakın vazgeçme akşam olup gün battığında ışıklar yanıp,ay çıktığında gözlerine uyku dolup taştığında benim de seni sevdiğimi ve özlediğimi sakın unutma! hapislik esaret bir yanlamasına dayanamıyorum yokluğuna Tekrar yalnız bıraktın Yine tek başıma düşüyorum Kar Tanesiyim lakin Sen mahrum üşüyorum YANLIZIM DİYE ÜZÜLME! ZATEN İNSAN DOĞARKENDE,ÖLÜRKENDE YANLIZDIR! süre gece yarısı ben hala seni düşünüyorum içimde tarif edilemez hüzün gelecek mi diye ben düşünmeye devam ediyorum sensiz abes geceler de yalnız başıma gelirsin diye Seni arzulamak canıma tak etti Birtanem özlem duymak,izlemek yollarını gözlemek Her Zaman seveceğim seni ömrümün sonuna kadar