Son Konu

Farklı Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Farklı Kısa Aşk Sozleri

Farklı Aşk Sozleri Aşk Mesajları

En buyuk okyanusta bir su damlası olmak, ucsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanın icinden senin sevgilin olmak

Her yağmur damlası seni seviyorum demek olsaydı her yeri sel gotururdu

Bir yudum mutluluk, Peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, Sevmişim seni bir kere, Doyamadan gidiyorum

Bir yurek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yaşam olume ne kadar değerse, sen de benim icin o kadar değerlisin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin

Bugun mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Guneş yalnızca sizin icin doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun

Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladım peşinden ama duşunduğumden de erken dondu Ne oldu dedim? “Bir melek asla başka bir meleği izleyemez dedi Canım

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Gozlerinde mutluluk, aşk, sevgiyi gordum Aşkım

Hayatta iki kor tanıyorum ; 1si senden başkasını gormeyen ben, 2si beni goremeyen sen

Bir Gun Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun icin , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım icin

Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki

insanlar kırmızı gullerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır

Bir delinin seni opmesine izin ver ,ama bir opucuğun seni delirtmesine izin verme

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

Aşk Coraba Benzer ; Cifttir ve birbirine uymalıdır

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı

Sen gozlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek icin omur boyu ağlamazdım!!!

Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim , balık olurdum

Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Seni Sevdiğim kadar ibadet etseydim ; cennette koşkum olurdu

Ruzgarın kemanini caldığı ve damlaların pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tum guzellikler senin olsun

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler hepsi goklerdeydi parlıyordu ama ben seni guneşi sectim bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun icin tutkunum sana! hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım

Once duştuğumde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi oğrendim,sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim !

Bir gul olmak isterdim neden mi? beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin

Gonlume taht kurdun, Gonlumun sultanı oldun, Gece gokyuzunde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun

Damdan duşer gibi hayatıma girdin, beni deli ane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar aşık ettin

Her gun sevda cekipte, Gulunmuyor değil mi, Bir guzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi??

Acı cekmemek icin, aşkı reddetmek gerekiyordu bazenBu da hayattaki kotulukleri gormemek icin kendi gozlerini cıkarmak gibi bir şeydir

Seni benden koparıyorlar hani Hayır, hayır! Seni değil; kalbimi koparıp goturuyorlar Nasıl iştir bu dersen? Hem ağlıyor, hem gidiyorsun

İnsanın ruhunu yucelten acıdır, ucuz bir mutluluktan daha cok değerlidir

Gozlerimden akan her damla yaş kalbimden akan bir damla kan gibi olememi istiyorsan, durma ağla bu canım sana her zaman feda

Hayat yalnızlıksa ve sen yoksa neden yaşayayım ki be kızım

Benim Sevdiklerim beni hic sevmediler ki cok uzgunum

Hayata niye geldim diye duşunmeye başlamıştım 19umdan sonra seninle tanışınca anladım dunyaya geliş sebebimi

Sen sahra collerinde bir gul olsan seni kurutmamak icin goz yaşlarımla sulardım seni

Üst Alt