Son Konu

Farmville 2 genişleme hilesi resimli anlatım

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Farmville 2 arazi genişletme hilesi resimli

Farmville 2 bedava genişleme hilesi

Arkadaşlar farmville 2 oynamaya başladıysanız size birkaç küçük anahtar sözcük vereceğim Oyun birincil farmville'e göre daha eğlenceli görünüyor Grafikler üç boyutlu bu nedenle daha canlı duruyor

Lafı uzatmadan farmville 2'de nasıl tek kuruş harcamadan bahçenizi genişletirsiniz anlatayım

Facebook oyunlarının o kadar çoğunda kullanılan Cheat Engine programını bilmeyeniniz yoktur Eğer bilgisayarınızda varsa hemencecik açın yahut bedava bir program olduğu için tekrar bulabilirsiniz Forumdasnet program indirme linki paylaşımı olmadığı için sadece programın adını vermekle geçiştiriyorum ben konuyu

Cheat engine programını indirdiniz ve kurdunuz derhal yapmanız gerekenleri sırasıyla anlatacağım

1 Programı açın ve sol üstteki köşedeki ufak bilgisayar simgesine tıklayın

2 Simgeye tıkladıktan sonra oyuna hangi tarayıcı ile girdiyseniz onu seçin

a) Mozilla için

Açılan ufak pencerede kırmızı simgeli Flash Player Plugin'lerden alttakini seçin Open tuşuna basın

b) Chrome için

Chrome için ise açılan pencerede çoğunlukla en alttaki chrome simgesi seçiliyor Ama siz olmazsa diğerlerinide deneyin Ben mozillada yapmanızı nasihat ederim daha kolay oluyor

3 Acilen sağda gördüğünüz Value Type 'ın yan 4 bytes 'ı Text yapın ( 1 ) ve tepede yer alan boşluğa coins yazın( 2 ) En üst First Scan 'a tıklayın ( 3 )

4 Derhal dikkat etmek lüzum 3 nolu işlemleri yaptıktan daha sonra solda bir liste çıkacak 1 numaralı alanda shift tuşu yardımı ile önce en üst sayılara basın sonradan en dipteki sayıya tıklayın hepsi seçilmiş olmalı Eğer bu operasyon tamamsa 2 numaralı alanda gördüğünüz kırmızı ok ile bu seçtiğiniz sayıları 3 numaralı alana indireceksiniz

Ctrl+A tuşuna basın ve aşağıdaki alanda bulunan değerlerin hepsini seçin Sağ tıklayın 4 numarada gördüğünüz Change record a tıklayın Açılan 5 numaralı alanda Value yazısını seçin açılan pencereye farm bucks yazın sakın entera basmayın

5 Şu Anda oyuna geçin ve kilitli olan arazilerinizden istediğiniz birisine tıklayın

Acilen çok seri olmanız gerekiyor Önce Cheat engine e geçiyoruz ve az önce dokunmadan bıraktığımız ufak pencereye ( farm bucks yazdığımız ) Ok diyoruz ve derhal tarlamıza gelip farm parası ile almamızı söylediği yeşil kutucukların hepsine bir bir tıklıyoruz

Gördüğünüz gibi hepsinde yeşil tık işareti oluştu Şimdi oyununuzu yenileyin ve bu şekilde bütün tarlaları açmaya başlayın Hepinize iyi eğlenceler

ElfidaForumdasnet *

Üst Alt