Son Konu

Fast-Furious 6 iPad Çözümleme

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sinema dünyasına 6 film serisi ile damga vuran hızlı ve şahlanmış filmi, acilen de tablet ve zeki telefonları ele geçirmek için karşımıza çıktı Işyeri, “fast and furious 6 adlı oyunu, iso ve android cihazlar için ücretsiz olarak kullanıma sundu Bu da genelde bay kullanıcı kitlesinin ilgisini çekti Demin fast and furious 6 oyununu oynamayanlar için, ipad 4 ile analiz gerçekleştirdim Umarım ön data edinmenize yardım olurum
Fast and furious 6 oyunu, adından da anlaşılacağı üzere çoğunlukla fast and furious 6 filmi üzerine kurgulanmış Oyun stili ise real racing 3 ile csr racing ortasında bir şey olmuş Hatta need for speed yarış stili de yer alıyor Mesela yakıtın bitmesi ve emin bir zaman sonra dolması açısından csr racing oyununu andırıyor Lakin o oyun yalnızca drag türünden yarışlar sunuyordu Fast and furious 6 oyunu içinde drag, drift ve sözde yarışları yapabiliyorsunuz Bu yüzden real racing 3 oyunu gibi fazla yönlü hareketlere müsade veriyor Fakat real racing 3 dek profesyonel grafikler ve başarılı ses kalitesinin yanına hareket desteği ile yönlendirme yer almıyor
Need for speed stili, karşınıza oyun haritası çıkıyor Buradan istediğiniz yarış stilini seçiyor ve görevleri tamamlıyorsunuz Tamamladıkça da oyundaki seviyeniz yükseliyor Oyunda seçtiğiniz araca modifiye yapabiliyorsunuz Vitesleri siz attırıp hızlanabiliyor, virajlarda el freni çekip drift yapabiliyorsunuz Oyuna başlarken fast and furious 6 karakterlerinden tej parker, yani dünyaca ünlü rap müzik sanatçısı ve oyuncu olan ludacris karşılıyor Need ford speed 2 oyununda olduğu gibi, öncelikle size kuvvetli bir araçla başlangıç yapıyorsunuz Bu vasıta ford mustang oluyor Ilk yarışı zorunlu yönlendirmelerle kazanıyorsunuz Lakin ikinci yarışta manifold sorunundan dolayı araç bozuluyor ve yarışı kaybediyorsunuz Yarış bundan sonradan başlıyor Birincil iki yarışta topladığınız bonuslar ile birlikte 2200023450 arası oyun parası veriyor ve siz bu para ile araç satın alıyorsunuz Ben 2019 honda civic ile başladım Epeyce başarılı oyun yapmışlar Bundan Başka boyutu abartılacak değin büyük yok Dosya boyutu 146 mb olan oyun da ilerledikçe roman pearce ve brian o ’conner gibi oyuncuları da görebiliyorsunuz
Kısacası Fast & Furious 6 Oyununu ipad ve diğer tabletlerde oynamanızı tavsiye ederim Lakin cep telefonlarında benzer performansı alacağınızı sanmıyorum Çünkü ekrandan nedeniyle el freni ve nitro tuşu birbirine karışabilir
Litaratür:
:itunesapplecomzihinappfastfurious6thegameid619375712?ls 1&mt 8

Üst Alt