M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo ayıklanmış taze fasulye 2 adet soğan 2 adet domates 4 tane sivri biber 1 kaşık salça Sıvı yağ Tuz Karabiber Pulbiber Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeyi ayıklayıp kaynatıyorum süzüp bekletiyoruz. Doğradığım soğanları sıvı yağ ile kavuruyorum. Akabinde biber ve domates ekleyip kavuruyorum. 1 yemek kaşığı salça ekleyip biraz daha kavuruyorum. Akabinde fasulyeyi ekleyip baharatlarını atıyorum altını kapatıyorum afiyet bal şeker olsun.
Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo ayıklanmış taze fasulye 2 adet soğan 2 adet domates 4 tane sivri biber 1 kaşık salça Sıvı yağ Tuz Karabiber Pulbiber Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Fasulyeyi ayıklayıp kaynatıyorum süzüp bekletiyoruz. Doğradığım soğanları sıvı yağ ile kavuruyorum. Akabinde biber ve domates ekleyip kavuruyorum. 1 yemek kaşığı salça ekleyip biraz daha kavuruyorum. Akabinde fasulyeyi ekleyip baharatlarını atıyorum altını kapatıyorum afiyet bal şeker olsun.