G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 6 Ara 2023 #1 Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı İçin Malzemeler 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet soğan Fasulye turşusu Pulbiber Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıvı yağı tavaya alıp, soğanı dilediğiniz büyüklükte doğrayıp, ek edin düzgünce kavurun. Fasulyeleri suyundan süzüp, uzunluğu büyükse biraz kesip, küçültün. Fazla suyunu avucunuzun içine alıp, sıkın. Kavrulan soğanın üzerine ekleyip, karıştırın. Tereyağı ve pulbiber ekleyip, yeterlice kavurun. Ocaktan alın, servis yapın. Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı İçin Malzemeler 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet soğan Fasulye turşusu Pulbiber Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıvı yağı tavaya alıp, soğanı dilediğiniz büyüklükte doğrayıp, ek edin düzgünce kavurun. Fasulyeleri suyundan süzüp, uzunluğu büyükse biraz kesip, küçültün. Fazla suyunu avucunuzun içine alıp, sıkın. Kavrulan soğanın üzerine ekleyip, karıştırın. Tereyağı ve pulbiber ekleyip, yeterlice kavurun. Ocaktan alın, servis yapın. Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı