Son Konu

fener ile ilgili sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
fener ile ilgili sozler 2019

Sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurda da camurda da yanında oldum, Fenerbahce sen bizim her şeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, Kadıkoy ’de bu gece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane donuyor

Bu dunyada her şey yalan bir tek gercek senin inan yolun sonu olum olsa vazgecmem ben bu sevdadan Fenerbahce

sarılacivert bize renkler koyuldu
Kadıkoy bize mekan oldu
adımız soyadımız FENERBAHCE kondu
FENERBAHCEM sen bizim herşeyimizsin

Bir gun herkes Fenerbahceli olmasın!!Bırakın da o şeref bize kalsın

Dunyada iki turlu insan topluluğu vardır Biri Fenerbahceliler diğeri ise Fenerbahceli olduğunu bilmeyenler

Sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurda da camurda da yanında oldum, Fenerbahce sen bizim her şeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, Kadıkoy ’de bu gece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane donuyor

Sarı lacivert rengimiz şampiyonluk hedefimiz hic bir şeye değişmeyiz cunku cunku cunku cunku cunku Fenerbahceliyiz

Ne sinema, ne tiyatro, nede İstanbul ’da bir gece En buyuk eğlence Fenerbahce

Kalpleri fetheden renkler, yaşa Fenerbahce! Turk'un kalbi seninle atar, yaşa Fenerbahce!

Ne okulu bitirmek, ne bir genc kızı sevmek, sen buyuk dileğim seni şampiyon gormek

Dilimdesin gunduz gece satır satır hece hece şampiyonsun Fenerbahce

Doğduğumda butun doktorlar cok şaşırmışcunku bir kolumdan sarı diğerinden lacivert kan akıyormuşFenerbahceli kanından belli olur
Sarı lacivert rengimiz şampiyonluk hedefimiz hic bir şeye değişmeyiz cunku cunku cunku cunku cunku Fenerbahceliyiz

Ne sinema, ne tiyatro, nede İstanbul ’da bir gece En buyuk eğlence Fenerbahce

Kalpleri fetheden renkler, yaşa Fenerbahce! Turk'un kalbi seninle atar, yaşa Fenerbahce!

Doğuda fener batıda fener kuzeyde guneyde rakipleri yener

Ne okulu bitirmek, ne bir genc kızı sevmek, sen buyuk dileğim seni şampiyon gormek

Mazinde bir tarih yatar, yaşa Fenerbahce! Ne mutlu seni sevene, yaşa Fenerbahce!

Bir gun herkes Fenerbahceli olmasın!!Bırakın da o şeref bize kalsın

Doğuda fener batıda fener kuzeyde guneyde rakipleri yener

Dilimdesin gunduz gece satır satır hece hece şampiyonsun Fenerbahce

Senin neyine vuruldum biliyor musun, o sahaya cıkarken, taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına Kısacası senin asaletine vuruldum Fenerbahce ’m!!

Doğduğumda butun doktorlar cok şaşırmışcunku bir kolumdan sarı diğerinden lacivert kan akıyormuşFenerbahceli kanından belli olur

Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk ’un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!

Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz

Üst Alt