B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 12 mayıs 2019 Fenerbahce Galatasaray Macı Geyikleri Fenerbahce Galatasaray Derbi Geyikleri 12 mayıs Fenerbahce adama arefeyi gosterir bayramı yaşatmaz! ''Bir kupa hayal edersin, belki bu yıl alırım diyip umitlenirsin, 1 umut Kadıkoye gelirsin, 61de gol atarlar, hevesin kacar'' 4448 gundur Galatasaray Kadıkoyde Fenerbahceyi yenemiyor! yahuu 5375 gunde SSK'dan emekli olunuyor Fenerbahce taraftarı koreografi yapmasın bak ne olur yapmasın cok bişey istemiyorum yapmasın ya Cimbom taraftarları futbolu bırakıp, koreografi işine girsinler bir an once Fenerbahcelilere Anı yaşayın demişler, yıllardır 60 yendikleri anı yaşıyorlar Yine başladılar gecmişe yolculuğa İyi yolculuklar National geograpic mayıs sayısı: Aslanlar neden kopruyu gecemez Bu mactaki toplam gerilimle turkiye'de yeni bir deprem olabilir Tam kazandım dersin, Galatasaray bi atar hevesin kacar Fenerbahce, ust direğin muzeye cevrilmesi icin anıtlar kuruluna başvuruda bulunmaya hazırlanıyor! Bugun gunlerden Galatasaray, yarın gunlerden Galatasaray, sonra Galatasaray, sonra yine Galatasaray hep Galatasaray hep Galatasaray ! imagesfenerbahcegalatasaraygeyikleri12mayis5ad73a81a195e
12 mayıs 2019 Fenerbahce Galatasaray Macı Geyikleri Fenerbahce Galatasaray Derbi Geyikleri 12 mayıs Fenerbahce adama arefeyi gosterir bayramı yaşatmaz! ''Bir kupa hayal edersin, belki bu yıl alırım diyip umitlenirsin, 1 umut Kadıkoye gelirsin, 61de gol atarlar, hevesin kacar'' 4448 gundur Galatasaray Kadıkoyde Fenerbahceyi yenemiyor! yahuu 5375 gunde SSK'dan emekli olunuyor Fenerbahce taraftarı koreografi yapmasın bak ne olur yapmasın cok bişey istemiyorum yapmasın ya Cimbom taraftarları futbolu bırakıp, koreografi işine girsinler bir an once Fenerbahcelilere Anı yaşayın demişler, yıllardır 60 yendikleri anı yaşıyorlar Yine başladılar gecmişe yolculuğa İyi yolculuklar National geograpic mayıs sayısı: Aslanlar neden kopruyu gecemez Bu mactaki toplam gerilimle turkiye'de yeni bir deprem olabilir Tam kazandım dersin, Galatasaray bi atar hevesin kacar Fenerbahce, ust direğin muzeye cevrilmesi icin anıtlar kuruluna başvuruda bulunmaya hazırlanıyor! Bugun gunlerden Galatasaray, yarın gunlerden Galatasaray, sonra Galatasaray, sonra yine Galatasaray hep Galatasaray hep Galatasaray ! imagesfenerbahcegalatasaraygeyikleri12mayis5ad73a81a195e