T tekin Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,708 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 95 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 Fırın Baget Tarifi İçin Malzemeler 1 paket baget 2 adet patates 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı tavuk harcı(benimki yoğun zerdeçallı) Bir avuç galeta (isteğe bağlı) Fırın Baget Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk harcını derin kapta su ile harmanlıyoruz. Elma dilim patates iri kesilmiş soğan ve tavuk bagetlerimizi sosluyoruz. Galetaya bandırıp tepsiye diziyoruz. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 50 dk pişiriyoruz.Fırın sıcaklık süre fırınınıza göre değişebilir.(ben bagetleri ortadan yardım). Fırın Baget Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Fırın Baget Tarifi İçin Malzemeler 1 paket baget 2 adet patates 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı tavuk harcı(benimki yoğun zerdeçallı) Bir avuç galeta (isteğe bağlı) Fırın Baget Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk harcını derin kapta su ile harmanlıyoruz. Elma dilim patates iri kesilmiş soğan ve tavuk bagetlerimizi sosluyoruz. Galetaya bandırıp tepsiye diziyoruz. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 50 dk pişiriyoruz.Fırın sıcaklık süre fırınınıza göre değişebilir.(ben bagetleri ortadan yardım). Fırın Baget Tarifi Fotoğraflı Yapılışı