S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı İçin Malzemeler 300 gram istavrit 4 yemek kaşığı domates sosu yahut rendesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik 1/2 (yarım) çay kaşığı kimyon 1/2 (yarım) çay kaşığı pulbiber Tuz Karabiber Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İstavritler temizlenerek yıkayıp, süzülmeye bıraktım. 2 adet domatesi soyup rendeledim. İçine yağ ve baharatları ekleyip karıştırdım. Süzülen balıkları ekleyip düzgünce harmanladım. Harmanlayan sürecinden sonra üzeri streçlenerek 1 saat dolapta dinlenirse tadı kusursuz olur. Zamanım olmadığı için dinlenme olmadan çabucak fırına sürdüm. 180 derece fırında 35 dakika kadar pişirdim. Sıhhat ve afiyet olsun Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı İçin Malzemeler 300 gram istavrit 4 yemek kaşığı domates sosu yahut rendesi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik 1/2 (yarım) çay kaşığı kimyon 1/2 (yarım) çay kaşığı pulbiber Tuz Karabiber Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İstavritler temizlenerek yıkayıp, süzülmeye bıraktım. 2 adet domatesi soyup rendeledim. İçine yağ ve baharatları ekleyip karıştırdım. Süzülen balıkları ekleyip düzgünce harmanladım. Harmanlayan sürecinden sonra üzeri streçlenerek 1 saat dolapta dinlenirse tadı kusursuz olur. Zamanım olmadığı için dinlenme olmadan çabucak fırına sürdüm. 180 derece fırında 35 dakika kadar pişirdim. Sıhhat ve afiyet olsun Fırında Soslu İstavrit (Glutensiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı