D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 May 2024 #1 Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 4 dolu yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 1 yumurta 3 yemek kaşığı bal (Alternatif pekmez, elma suyu konsantresi) 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın Yarım su bardağı yulaf unu (Alternatif tam buğday unu) Kurabiyeleri batırmak için 60 gram benmari bitter çikolata Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm materyalleri derin bir kasede güzelce yoğurdum. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarladım ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizdim. Üzerine çatal ile bastırıp biçim verdim. 180 derece fırında 10 dk kadar pişirdim. Soğuduktan sonra çikolataya batırıp tekrar yağlı kağıt üzerine dizdim. Çikolata donduktan sonra servise sundum. Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 4 dolu yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 1 yumurta 3 yemek kaşığı bal (Alternatif pekmez, elma suyu konsantresi) 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın Yarım su bardağı yulaf unu (Alternatif tam buğday unu) Kurabiyeleri batırmak için 60 gram benmari bitter çikolata Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm materyalleri derin bir kasede güzelce yoğurdum. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarladım ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizdim. Üzerine çatal ile bastırıp biçim verdim. 180 derece fırında 10 dk kadar pişirdim. Soğuduktan sonra çikolataya batırıp tekrar yağlı kağıt üzerine dizdim. Çikolata donduktan sonra servise sundum. Fıstık Ezmeli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı