M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Tem 2024 #1 Fit Krokan Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı tuzsuz fıstık Yarım su bardağı pekmez Not: isteğe bağlı olarak susam da eklenebilir Fit Krokan Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pekmezimizi tavaya alıp kısık ateşte karıştırarak ısıtalım. Ocağın kısıkta olması çok değerli zira basitçe yanabilir. Köpük köpük olup yoğunlaşınca fıstıklarımızı pekmezin içine dökelim(ben görüntüde fıstıkların içine pekmezi direkt döktüm karıştırması güç oldu) Fıstıklı karışımı yağlı kağıda alalım, elimizi ıslatıp biçim verelim(bastıralım) 30 dakika kadar buzdolabının olağan kısmında tutalım ki katılaşsın güzelce. İşte kıtır kıtır yemeye hazır Fit Krokan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Fit Krokan Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı tuzsuz fıstık Yarım su bardağı pekmez Not: isteğe bağlı olarak susam da eklenebilir Fit Krokan Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pekmezimizi tavaya alıp kısık ateşte karıştırarak ısıtalım. Ocağın kısıkta olması çok değerli zira basitçe yanabilir. Köpük köpük olup yoğunlaşınca fıstıklarımızı pekmezin içine dökelim(ben görüntüde fıstıkların içine pekmezi direkt döktüm karıştırması güç oldu) Fıstıklı karışımı yağlı kağıda alalım, elimizi ıslatıp biçim verelim(bastıralım) 30 dakika kadar buzdolabının olağan kısmında tutalım ki katılaşsın güzelce. İşte kıtır kıtır yemeye hazır Fit Krokan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı