E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ocak 2024 #1 Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 600-700 gram kuş başı doğranmış tavuk göğsü Sosu için; 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı köri 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı kekik Tuz Üzeri için; Galeta unu Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Uygun bir kapa sos harçlarını atıp, güzelce karıştırıyoruz. Üzerine kuş başı doğranmış tavuk göğsünü döküyoruz ve düzgünce karışımla karıştırıyoruz. Sosa buladığımız tavukları ben yaklaşık 2-3 saat buzdolabında dinlendirdim. Siz dilerseniz çabucak yapabilirsiniz. Sosa bulanan tavukları çöp şişe diziyoruz ve galeta ununa batırıp, kızgın yağda çevire çevire pişiriyoruz. Kızaran çıtır tavuklarımız servise hazırdır Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 600-700 gram kuş başı doğranmış tavuk göğsü Sosu için; 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı köri 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı kekik Tuz Üzeri için; Galeta unu Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Uygun bir kapa sos harçlarını atıp, güzelce karıştırıyoruz. Üzerine kuş başı doğranmış tavuk göğsünü döküyoruz ve düzgünce karışımla karıştırıyoruz. Sosa buladığımız tavukları ben yaklaşık 2-3 saat buzdolabında dinlendirdim. Siz dilerseniz çabucak yapabilirsiniz. Sosa bulanan tavukları çöp şişe diziyoruz ve galeta ununa batırıp, kızgın yağda çevire çevire pişiriyoruz. Kızaran çıtır tavuklarımız servise hazırdır Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı