Son Konu

Geçmişte Uyuşturucu Kullandım Diye Sevdiğim Kızı Vermiyorlar

Profösör

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Tepkime
14
Web
bilgilihocam.com
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Merhaba hocam biz sevdiğim kızla günaha düştük ben onu bırakmak istemiyorum ancak ailesi istemeye gelmeme dahi sıcak yaklaşmıyor. sebebi geçmişte uyuşturucu kullanmış olmam her şeyden kurtuldum işime girdim çalışıyorum ama yinede ailesi karşı çıkıyor. Bu durumda biz kaçmalı mıyız?

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle günahınızdan dolayı tövbe etmelisiniz. Bu durum sevdiğinizin ailesinin de kaygılarının gerçekliğini ortaya koymaktadır. Peki, şimdi ne yapmalısınız. Samimiyetle tövbe etmelisiniz ve sevdiğinizin ailesini ikna edebilmek için samimiyet elinizden geleni yapmalısınız. Katiyen bunu kaçarak yapmamalısınız. Zira bu durumda aile haklı olacaktır. İnsanların düşünceleri bir anda değişmemektedir, bu nedenle çok sabırlı olmalısınız ve ailenin güvenini kazanacak adımlar atmalısınız. Bununla birlikte bu süreç içinde bahsettiğiniz günaha düşmemelisiniz.

Bir Müslümana ilişkisinde İslam dini çerçevesinde olmak yakışır. Zira böyle yapmayan Müslümanlar daha sonrasında sizinde olduğunuz gibi zor durumlara düşebilmektedirler. Yüce Mevla’mız yardımcınız olsun. Bu konu için dua etmenizde de çok faydalar vardır. Bu konu ile alakalı olan Evlenmek İçin Dua başlıklı konuyu ziyaret edebilirsiniz.

Üst Alt