bilgiliadam
Yeni Üye
gerçekten komikk FOX TV de Anlat Bakalim Yarismasıgercektenkomikk5c561a2a02956alt Stick Out Tongue Arkadaslar cok dogal olmus tepkileeergercektenkomikk5c561a2a02956alt ) Sözcük: KADINBUDU Oğlum sen nesin? Erkek! Tersi? Kadın! Onun yeneni? Çıtır Sözcük: DIZ Pantolonu nereye giyeriz? Bacağa? Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? Ohaaa! Kelime: ZEBANI Allahın meleklerinden biri Cebrail Birincil üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor Zebrail? Seni zebrail çarpsın inşallah! Kelime: DUVAK Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey Ohaaa! Kelime: TELEPATI Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum lakin sozle degil beyin, dalgalariyla falan Ihıhıh ney diiii teletabi! Işlenmiş, tele'si kalsın Kedilerin eline ne denir? Buldum! Telepence Offf beee bi kez de bil Kelime: TIMSAH Abi bööle hani kertenkele nedir? Hayvan Ne nesil hayvan? Sürüngen Ok! Abi bu kertenkelenin birkac cisim büyüğü Ejderha Yuhhh! Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır Vakit 10 saniye Ben en cok bunu begendimgercektenkomikk5c561a2a02956alt Stick Out Tongue Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız! Ekip2: Sen o kadar san Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) Abi bu birey bir organını kesen bir artist Bülent Ersoy Kelime: Uğur Dündar TV de program yapıyo hani senelerdir Reha Muhtar? Ali Kırca? Değil, yok Sarışın mavi gözlü Atatürk? Gülmekten iptal edildi Kelime: KRAMP Hani futbolculara girer Krampon Kelime: MACERA Abi Macellan nasıl biriydi? Ne biliyim, iyi biriydi heralde Abi onu demiyorum neye düşkündü? Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir Pes! Kelime: MISIR Keops nerede? Etiler! Allah cezanı versin Emre Kelime: MEKTEP Biz nereye gideriz hergün? Bara Diskoya Sinemaya Cafeye Bowlinge Ayyy! Olmuyo bööle başka şekilde anlat Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? Haaa okulaaa Sözcük: Anneler Günü Cennet kimin ayaklari altında? Anne Bitmiş, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? Adet? Kelime: KÖPEKBALIĞI Denizde ne olur? Dalgaa! Hayir ya böylece diil Hani karadada var ha v hav der? Ha! Köpek Onun denizde olanı? Deniz köpeği!