B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 9 Kas 2024 #1 SEVDAM Em Am Em Bak, bak şu dunyaya insanlara Em Am Em Neden, neden diye sorma oyle bakma G F Dm Sarıl bana, neden giden donmuyor Em DM x2 Sen de vurma EM Darılma Am Em Bu acılar vursa da Am Em A x2 Bitmez huzunler acıtsa da Am Em Sar beni başkasına yasakla G F Al beni sevdam kucakla Dm x2 Bir daha gelsem şu dunyaya G F Dm Em Yine seni severdim bu aşkla Bilmezdim Em F Kapatmıştım kalbimin kapılarını Dm Em Ama sen geldin araladın Em F Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Dm Em Beni sen hayata bağladın Am Em Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi F Em Yine oğrettin bana sevmeyi Am F Yeniden doğdum senle oğrendim yurumeyi Dm Em Ne olur bırakma ellerimi Em F Yanlızlıktı sensizken tek yoldaşım Dm Em Gecelerse arkadaşım Em F Neredeydin bu gune dek beni bulmadın Dm Em Oysa ben seni hep aradım NAKARAT (2KEZ) yalancı şahidim Dm C yalan yalan gozlerimdeki inan beni senden ayırır bu Gm Dm yurek ben aşkı gizlediğim gibi serden bir an dalıp C Gm kendimi unutup gun gibi anılarla avunup biraz daha Dm Gm Dm kopuyorum senden durup duşunmek yetmiyor artık seni C istiyor her gece bu beden kacıp gitsek cok uzaklara sen Dm C ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize Gm Dm vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu Am Giderken bıraktığı butun renkler siyah oldu Dm Uzulme anla artık belkide huzur buldu Am F Dm Em Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değil ki yaşamak Am G F Em Sen inanmasanda bir son var anla herkese inat Am F Dm Em Dursun seni gorsun diyorsunda oyun değilki yaşamak Am G F Em Yok bi caren anla sakın uyanma yıllara inat
SEVDAM Em Am Em Bak, bak şu dunyaya insanlara Em Am Em Neden, neden diye sorma oyle bakma G F Dm Sarıl bana, neden giden donmuyor Em DM x2 Sen de vurma EM Darılma Am Em Bu acılar vursa da Am Em A x2 Bitmez huzunler acıtsa da Am Em Sar beni başkasına yasakla G F Al beni sevdam kucakla Dm x2 Bir daha gelsem şu dunyaya G F Dm Em Yine seni severdim bu aşkla Bilmezdim Em F Kapatmıştım kalbimin kapılarını Dm Em Ama sen geldin araladın Em F Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Dm Em Beni sen hayata bağladın Am Em Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi F Em Yine oğrettin bana sevmeyi Am F Yeniden doğdum senle oğrendim yurumeyi Dm Em Ne olur bırakma ellerimi Em F Yanlızlıktı sensizken tek yoldaşım Dm Em Gecelerse arkadaşım Em F Neredeydin bu gune dek beni bulmadın Dm Em Oysa ben seni hep aradım NAKARAT (2KEZ) yalancı şahidim Dm C yalan yalan gozlerimdeki inan beni senden ayırır bu Gm Dm yurek ben aşkı gizlediğim gibi serden bir an dalıp C Gm kendimi unutup gun gibi anılarla avunup biraz daha Dm Gm Dm kopuyorum senden durup duşunmek yetmiyor artık seni C istiyor her gece bu beden kacıp gitsek cok uzaklara sen Dm C ve ben yalancı şahidimdir ay benim her gece denize Gm Dm vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu Am Giderken bıraktığı butun renkler siyah oldu Dm Uzulme anla artık belkide huzur buldu Am F Dm Em Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değil ki yaşamak Am G F Em Sen inanmasanda bir son var anla herkese inat Am F Dm Em Dursun seni gorsun diyorsunda oyun değilki yaşamak Am G F Em Yok bi caren anla sakın uyanma yıllara inat