B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Eyl 2024 #1 Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu Am Giderken bıraktığı butun renkler siyah oldu Dm Uzulme anla artık belkide huzur buldu Am F Dm Em Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değil ki yaşamak Am G F Em Sen inanmasanda bir son var anla herkese inat Am F Dm Em Dursun seni gorsun diyorsunda oyun değilki yaşamak Am G F Em Yok bi caren anla sakın uyanma yıllara inat Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki (Ab)Fm Bbm Eb Yaşamayan nasıl bilsin Ab Fm Alt tarafı aşk desin Bbm C# Allah kimseye vermesin Cm Aşk acısı (Şarkı tekrar) Islak Islak Am C G Am Gecenin nemi mi dusmus gozlerine Am C Am Ne olur islak islak bakma oyle Am Dm C Am Sacini dok sineme derdini soyle Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma oyle Am C Surerim buluttan tarlalari Dm C G Am Yagmurlar ekerim gogun gogsune Am C Guneşte demlerim senin cayını Dm C G Am Yuregimden suzer oyle veririm Am C Dm Ben feleğin şu carkına comak sokarım Am C Dm Ben feleğin tekerine comak sokarım Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma oyle Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma oyle Doyamadım Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dunya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz aşktan ibaret Dm F Em Soz verdin sen benimdin niye yoksun yar Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dunya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz bundan ibaret Dm F Em Soz verdin sen benimdin niye gittin yar Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Aman Aman F#m E Nereye gider başını alıp sorarsın F#m E Kimbilir durmadan nasıl susarsın F#m E Bilmeden boşuna atıp tutarsın F#m E F#m Su gibi akıp gecer zaman F#m E Gezdin tozdun aman aman aman) F#m E ) Sazdın sozdun aman aman aman) F#m E ) Giderek uzdun bizi zaman ) F#m E ) Giderek uzdun bizi zaman ) F#m E ) nakarat x 2 Yazdın cizdin aman aman aman) F#m E ) İncecik izdin aman aman aman) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E Hep kacıp yeni bir Adım atarken F#m E Dibine kadar cileye batıp cıkarken F#m E İcine atıp atıp yoluna basıp giderken F#m E F#m Su gibi akıp gecer zaman
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu Am Giderken bıraktığı butun renkler siyah oldu Dm Uzulme anla artık belkide huzur buldu Am F Dm Em Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değil ki yaşamak Am G F Em Sen inanmasanda bir son var anla herkese inat Am F Dm Em Dursun seni gorsun diyorsunda oyun değilki yaşamak Am G F Em Yok bi caren anla sakın uyanma yıllara inat Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki (Ab)Fm Bbm Eb Yaşamayan nasıl bilsin Ab Fm Alt tarafı aşk desin Bbm C# Allah kimseye vermesin Cm Aşk acısı (Şarkı tekrar) Islak Islak Am C G Am Gecenin nemi mi dusmus gozlerine Am C Am Ne olur islak islak bakma oyle Am Dm C Am Sacini dok sineme derdini soyle Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma oyle Am C Surerim buluttan tarlalari Dm C G Am Yagmurlar ekerim gogun gogsune Am C Guneşte demlerim senin cayını Dm C G Am Yuregimden suzer oyle veririm Am C Dm Ben feleğin şu carkına comak sokarım Am C Dm Ben feleğin tekerine comak sokarım Am C G Am Yeter ki ıslak ıslak bakma oyle Am C G Am Ne olur ıslak ıslak bakma oyle Doyamadım Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dunya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz aşktan ibaret Dm F Em Soz verdin sen benimdin niye yoksun yar Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Am F Aşk bu imkansızdır her zaman Dm F Em Kalmaz bilirsin dunya sana Am F Duyulmaz sesin duyulmaz bundan ibaret Dm F Em Soz verdin sen benimdin niye gittin yar Am Seni opmeye koklamaya doyamadım } G Biri geldi aldı elimden soramadım } F 2 kere Buna karşı gelinmez biliyorum } G F Em Goz gore gore buna boyun eğiyorum } ( G F Em ) ( Goz gore gore buna teslim oluyorum ) 2de Aman Aman F#m E Nereye gider başını alıp sorarsın F#m E Kimbilir durmadan nasıl susarsın F#m E Bilmeden boşuna atıp tutarsın F#m E F#m Su gibi akıp gecer zaman F#m E Gezdin tozdun aman aman aman) F#m E ) Sazdın sozdun aman aman aman) F#m E ) Giderek uzdun bizi zaman ) F#m E ) Giderek uzdun bizi zaman ) F#m E ) nakarat x 2 Yazdın cizdin aman aman aman) F#m E ) İncecik izdin aman aman aman) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E ) Sıraya dizdin bizi zaman ) F#m E Hep kacıp yeni bir Adım atarken F#m E Dibine kadar cileye batıp cıkarken F#m E İcine atıp atıp yoluna basıp giderken F#m E F#m Su gibi akıp gecer zaman