Son Konu

Gitme İle İlgili Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Gitmekle İlgili Kısa Mesajlar

Gitmek İle İlgili Mesajlar

giden gitmiştir gideli gecmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir

Giderim Bu Şehirden Sevgimi yanıma Alıp Giderim Bu şehirden Sensizligi Bedenime Sarıp

Gitmek Okadar KOlayki Kavuşmak imkansız Bundan Sonra Bana

Her Gidişin Bir Donuşu Olsada Gulum Son Durak ben Değilim

Giden Gider Kalan Sahalar Bizimdir

Aşk Beklemktir Gitmek Değil AŞk FedakarLıktır Kacmak Değil

Yolları giderek bitirsemde icimdeki seni bitiremedim

Gitmek Zayıflıktır Seviyorsan Sonuna Kadar Mucadele icinde OLmalısın

Giderken Arkana Bakma Bakarsan Birdaha Gitme Sevdiğim

Sana Son Sozlerim Yine Seni Seviyorum Demek Olucak Gitsende Bu Kalp Bir Senin icin Atacak

Git Gidebildiğin kadar Uzaklara Yanımda Olmadıktan Sonra Sorun Olmaz Kendi Dunyamda

Her Yıldız Kayıp Gidiyor her insan Gocup Gidiyor Sen gitmişsin hayatımdan Cokmu?

Gidişler bitmesede bu hayatta Birgu,n Biticek Gitmeler Bu Dunyada

Gitme Kal Deseydim Kalıcakmıydın yanımda Benim Yanımda Ol Desem Olucakmıydın Yanımda, Yalancı Sevgili Kacışların Zindanım Oldu

Cağır beni, cağırda buyusun icimde biriktirdiğim butun yalnızlıklarım! Adım adım buyur yalnızlık, yurudukce devasallaşır kimsesizlik! Dur!Ne olur Sende gitme!

1 Dakika yanımdan Gitsen ozluyorum Seni bendeki Aşk Sendeki Sevgi

Bırakma Elerimi Gitme Yanımdan ozledim seni sevgilim

Don Ne Olur Birtanem Gitme Bırakma Beni 4 Duvar Arasında Sana Ayrılık Sozleri Değil Mutluluk Sozleri Yazmak istiyorum imagesgitmeileilgilimesajlar5ad94dd07c037png

Yok Olurum Gidersen Vurba Beni istersen Kalbimden, Sensiz yaşayamam ben Gidersen

Sen giderken Kavak yelleri Başımda Esti Yokluğun Cehennem Ateşiyle Kalbimi Eritti

Taş Olsa Dile Gelirdi Gitme Derdi Nerden Sevdim Vicdansız Seni

Guluşlerini Sevdim bana Bakarak Seni Seviyorum Deyişlerini Sevdim Ama Bir Bu gidişlerini Sevemedim Aşkım

Gitme Ceylanım Bırakma Beni Husran olur Gecelerim coker bedenim Sensiz Ben neylerim

Üst Alt