Gitme ne olur bırakıp gitme ne olur bırakıp gitme gitme ne olur bırakıp güllü nolur güllü 1549076561 1549076561 gitmeneolurbirakipgitme5c5508562d485gitmeneolurbirakipgitme5c5508562d485 http:img91imageshackusimg916890geciciasmabenikalicioldcb4 Dur ne olur gitme yüreğimden,Dur ne olur bile diyemeden gittinAcilen bilmem kaç vakit sürer bu ayrılığa alışmakBelki biraz canım yanacak,ilk başlarda kabullenemeyeciğim,zorlama gelecek nefes almadan yaşamak Sen hiç bilmedin nefesim olduğunu,söyleyemedim kiNefesimsin diyemedim fakat,Şimdi sana kal gitme diyebileyimAlışmıştım her sabahleyin sesinle uyanmaya,sesimle uyandırmayasesini duyunca günüm bir başka güzel oluyor demiştin ya ben her sabah senden önce uyanıpta seni aramaya alıştırmıştım kendimi Geceleri olurda rüyalarında görürsün diye geç saatlere dek telefon sohbetlerini nasıl unuturum şimdiofff içim daralıyor düşündükçe sensiz geçecek günleri,sesinden mahrum gecelerialışmak mı fazla zorsevgi aldatmaz lakin ya seven aldatırsa demiştin ya ben seni hiç aldatmadım ama sevdiğim peki şu anda neden bu zamansız gidişin bu samimiyokluğunda atarmı bu yürek,nefes alırmı bu karoser sanıyorsunSensiz bir hayatı istemiyorum,seni zorlama buldum bu değin basit kaybetmek istemiyorum ne olur ne olur gitme yüreğimdenkal eskisi gibi uzakta ol ama çıkma bu samimi sesini duymaktan mahrum etme benisevdiğini söyleme,özlediğini söyleme ara sıra de olsa aşkım,canım,hayatım derdin ya onuda deme istemem yeter fakat gitme bu içten Sevdiğim,nefesim,biricik sevgilim gitme diyebilseydim bunları söyleyecektimKeşke gitme diyebilseydim gitme,gitme,GİTME KAL BU YÜREKTE GİTME NE OLUR BIRAKIP GİTME SENSİZ YAŞAYAMAM BEN BÖYLE GİTME NE OLUR BIRAKIP GİTME BİR ÖMÜR BOYU YAŞAYAMAM BÖYLE özel baskı