G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 May 2024 #1 Glutensiz Sufle Tanımı İçin Malzemeler 25 gr tereyağ 40 gr glutensiz çikolata 1.5 yemek kaşığı pirinç unu 1.5 yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı süt Glutensiz Sufle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı ve çikolata tencereye alınır kısık ateşte eritilir. Eridikten sonra pirinç unu katılır. Başka bir kapta şeker ve yumurta mikserle çırpılır. Tüm gereç karıştırılır yağlanmış sufle kabına dökülür . Önceden ısıtılmış 220°fırında 7dk pişirilir. Ben 2 kişilik küçük porsiyon yaptım isterseniz malzemeyi artırabilirsiniz. Glutensiz Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Glutensiz Sufle Tanımı İçin Malzemeler 25 gr tereyağ 40 gr glutensiz çikolata 1.5 yemek kaşığı pirinç unu 1.5 yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı süt Glutensiz Sufle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı ve çikolata tencereye alınır kısık ateşte eritilir. Eridikten sonra pirinç unu katılır. Başka bir kapta şeker ve yumurta mikserle çırpılır. Tüm gereç karıştırılır yağlanmış sufle kabına dökülür . Önceden ısıtılmış 220°fırında 7dk pişirilir. Ben 2 kişilik küçük porsiyon yaptım isterseniz malzemeyi artırabilirsiniz. Glutensiz Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı