B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Ara 2023 #1 Gonulsalıncağı şarkı Akorları Gonulcelen Disisindeki Gonul Salıncağı şarkı Notaları Em F Em ) Yanağım yanağında, dudağım dudağında ) 2 Am Dm F Em ) Salla beni sevgilim gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başın donsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) Em F Em ) Aşkında varsa payım soyle neler yapayım ) 2 Am Dm F Em ) Sallasana doyayım gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başındonsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) Em F Em ) Gozlerimi kapayım derdimi unutayım ) 2 Am Dm F Em ) Salla beni ucayım gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başım donsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) AmGFG Dm Em ) AAAAAAAAA Gonul salıncağında ) 3
Gonulsalıncağı şarkı Akorları Gonulcelen Disisindeki Gonul Salıncağı şarkı Notaları Em F Em ) Yanağım yanağında, dudağım dudağında ) 2 Am Dm F Em ) Salla beni sevgilim gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başın donsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) Em F Em ) Aşkında varsa payım soyle neler yapayım ) 2 Am Dm F Em ) Sallasana doyayım gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başındonsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) Em F Em ) Gozlerimi kapayım derdimi unutayım ) 2 Am Dm F Em ) Salla beni ucayım gonul salıncağında ) 2 Am G F ) Başım donsun, herşey donsun salla beni ) G Dm Em ) NAKARAT 2 Dunyam donsun gonul salıncağında ) AmGFG Dm Em ) AAAAAAAAA Gonul salıncağında ) 3