Son Konu

Google Play Store 905 hatası nasıl çözülür?

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Android işletim sistemli akıllı telefonunuz ile Google Play Store'dan bir başvuru indirmeye çalıştığınızda karşılaştığınız bir kusur kodudur 905 İndirme tamamlanmaz ve ne yaparsanız yapın sonuca varamamaktan şikayet edersiniz Bu gibi bir sorunla tek karşılaşan birey siz değilsiniz buna muhakkak olabilirsiniz Bu konuyu ayrıca yerli keza de yabancı forumlarda araştırdım Hepsinde az daha aynı çözüm önerileri sunuluyor

ilk olarak internet hızınızı denetleme edin Bu sorun internet hızınızla alakalı olabilir

İnternet hızınızda herhangi bir olmadığından eminseniz zeki cihazın belleğinde tatmin edici anlamsız olan olduğundan emin olun

Ekran kararma süresini olabildiğince uzun tutun İndirme işlemi bitene dek ekranın uyku moduna geçmemesine dikkat edin

Tüm bunları yaptım hala aynı sorun var diyorsanız son olarak emin çözüm olarak anlatılan bir yöntem daha var Zeki cihazınızda şu sıralamayı peşine düşüp takip edin

AyarlarBaşvuru Formu YöneticisiGoogle Play Hizmetleri

Google Play Hizmetlerini bulduğunuz süre Güncellemeleri kaldır butonu etkin haldeyse basın ve Google Play ile ilgili güncellemeleri kaldırın Önbelleğini temizleyin Orjina Google Play yüklenince daha önce indiremediğiniz uygulamayı her tarafta indirmeyi deneyim *

Üst Alt