B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Eki 2024 #1 imagesgrup84kgb5adb0c3793b01 Kimseler gormesin kimseler bilmesin Benimle yaşasın olsun bu sevda imagesgrup84kgb5adb0c38b4974 Hic bir şey yapmadan oylece izledin beni alay eder gibi Ah zamana bıraktın cunku biz hep yarım kaldık bir masal gibi Of olmuyor bir turlu başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler gormesin kimseler bilmesin benimle yaşasın olsun bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın olsun bu sevda Koşulsuz sevmedin tutarsız dinledin beni bir cocuk gibi Ah uzaktan yon verip tenimden sakındın beni yabancı gibi Of olmuyor bir turlu başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler gormesin kimseler bilmesin benimle yaşasın olsun bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın olsun bu sevda imagesgrup84kgb5adb0c38b4974
imagesgrup84kgb5adb0c3793b01 Kimseler gormesin kimseler bilmesin Benimle yaşasın olsun bu sevda imagesgrup84kgb5adb0c38b4974 Hic bir şey yapmadan oylece izledin beni alay eder gibi Ah zamana bıraktın cunku biz hep yarım kaldık bir masal gibi Of olmuyor bir turlu başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler gormesin kimseler bilmesin benimle yaşasın olsun bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın olsun bu sevda Koşulsuz sevmedin tutarsız dinledin beni bir cocuk gibi Ah uzaktan yon verip tenimden sakındın beni yabancı gibi Of olmuyor bir turlu başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler gormesin kimseler bilmesin benimle yaşasın olsun bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın olsun bu sevda imagesgrup84kgb5adb0c38b4974