bilgiliadam
Yeni Üye
Grup 84 Neyin Var? AKOR (versiyon 1) Başlangıçgrup84neyinvarakorversiyon15c574da4cbe1bgifalt :A :A :Am,G,F )x2 G,F,Em )x2 F Em Yudum yudum içtiğim gözyaşım akarken gönlüme Dm Em Sevdiğini hiç görmedin söyleyemedim F Em Yanımda olmadığın her anda üşüten yanlızlığım Dm Em Kar yağdırır her yere dindiremedim F AmG offNeyin var hislerim benzer dün gibi F AmG Benim dünüm var yarınım var zehir gibi F AmG Senin neyin var hislerim benzer dün gibi F AmG Benim dünüm var yarınım var zehir gibi Am,G,F AmAm,G Kalbimin mührünü açan tek anahtar Dm Em F G Ne olur sende terketme gitme Am,G,F AmAm,G Kalbimin mührünü açan tek kadın var Dm Em F G Ne olur sende terketme gitme F Em Her sabahtan uyandığımda daha iyi anlıyorum Dm Em Gökyüzü neden siyah neden ağlamaklı F Em Güneş bile üstünlük etmez içimdeki karanlığa Dm Em Benim güneşim sensin bebek yüzlüm F AmG offNeyin var hislerim benzer dün gibi F AmG Benim dünüm var yarınım var zehir gibi F AmG Senin neyin var hislerim benzer dün gibi F AmG Benim dünüm var yarınım var zehir gibi Am,G,F AmAm,G Kalbimin mührünü açan tek anahtar Dm Em F G Ne olur sende terketme gitme Am,G,F AmAm,G Kalbimin mührünü açan tek bayan var Dm Em F G Ne olur sende terketme gitme Am,G,F Am,G,F G,F,Em G,F,Em ) Gitmee Gitmee Gitmee Gitmee ) x2 F Terketme