B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Pazartesi saat 05:06'de #1 Ruyalarımda hep sen vardın Uyanamadım uyanmak istemedim Optum kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi Ağladım resimlerine bakıp bakıp Duş kurdum gozyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Olumle birdi tıpatıp Ama olsun seviyorum yine seni ben Ozluyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Guc alıyorum masum gozlerinden Gel artık cıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni Arar ayırma benden gozlerini Ozluyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim gunden gune Cıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum hergun seni ben Ama olsun seviyorum yine seni ben Ozluyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Guc alıyorum masum gozlerinden
Ruyalarımda hep sen vardın Uyanamadım uyanmak istemedim Optum kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi Ağladım resimlerine bakıp bakıp Duş kurdum gozyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Olumle birdi tıpatıp Ama olsun seviyorum yine seni ben Ozluyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Guc alıyorum masum gozlerinden Gel artık cıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni Arar ayırma benden gozlerini Ozluyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim gunden gune Cıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum hergun seni ben Ama olsun seviyorum yine seni ben Ozluyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Guc alıyorum masum gozlerinden