Son Konu

gta türk benzin alma ışınlanma

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
arkadaşlar gta türkde çok özellikler var bunu biliyoruz zatenama tuvalet gazete yada benzinciden benzin alamıyoruz oyun da ışınlanma da var

BENZİN NASIL ALINIR ilk başladığımızda otel var ya kaydedebildiğimizoraya gidelimgörev var orda sonnyle konuşuyor orda böyle pembe daire varkasanın orda oraya gidin bank job mission yazıyor ve açılıyorkapatmak istersekde aynı şeyi yapın ama benzinli oyun oynamanızı tercih etmem çünkü çok para alıyorbenzin için bi kere dondurma görevi yapıyordum benzinli açmıştımarabanın benzini bitmezmi durdum baştan görevi yaptım

IŞINLANMA Gördüğünüz herhangi bir telefon kulübesine gidin ve yön tuşlarına basın sizi Basım evi,Dondurmacı vb yerlerden birini seçin TAB 'a basın ışınlanın

OTURMA 2 kere V tuşuna basın oturur sonra ileri tuşuna basıp V ye basın kalkar

POLİSTEN KURTULMA TAB tuşuyla aynı anda YUKARI tuşuna basarsanız Polis peşinizi bırakır

TIRMANMA 3 Saniye SPACE (Boşluk) tuşuna basın

AĞIR ÇEKİM GERİ tuşu ve mausun sağ tuşuna tıklarsanız Ağır çekim hapı almanıza gerek kalmaz

NİTRO Herhangi bir araçtayken CAPSLOCK veya (+) tuşuna basın

HIZLI MOTOR Yürürken Mausun Sağ tuşuna basarsanız hızlıca motora biner

EKRAN DEĞİŞİM Shift ve S tuşuna basarsanız Ekran modu değişir(Sinemaskop görüntü)

YÜZME Suya düştüğünüzde yön tuşlarına basın

ARAÇ BULMA Sadece ilk seferinde mause'nin sağ tuşuna basılı tutup sağ taraftaki shift'e basınSonra shift'e basınca arabalar düşçek zaten

SARHOŞ OLMA Malibu'ya gidin ve yukarı kata çıkarken sağda bi masa var ordaki pembe yuvarlağın ortasında durun

HERANGİ BİR YERDE OYUN KAYDETME Oyundayken caps lock tuşuna basılı tutup c tuşuna basın

TUVALET YAPMA V tuşuna basın oturun sonra geri tuşuna basın

KAOS YARATMA V tuşuna basın basılı tutun ki kaos büyüsün

ARABA KİLİTLERİNİ AÇMA SHİFT tuşuna basarsanız arabanın kilidi açılır

Kendi yapımımdır bir TEŞEKKÜR'ü esirgemeyin

Üst Alt