bilgiliadam
Yeni Üye
İçindekiler Hide
Gullerin Rengi Hangi Anlamları İfade Eder ?
Gulleri sevmeyenimiz yoktur sanırım ozellikle bayanlara alınan guller ne renk olursa olsun bence harika ben en cok beyaz gulleri severim nedense aslınd aher zaman kırmızı guller sevilir ve tercih edilirSevginin en guzel ifadesinidr bence guller Acıkcası bende merak ediyorum gullerin renklerinin ne anlamlara geldiklerini ozelliklede beyaz gulun tabiki
İşte Gul Renklerinin Anlamları
Beyaz Gul sevginin aşkın ve ozellikle mutluluğun en guzel anlatım şekillerinden birisidir Beyaz gul sevgi ve aşkın masumiyetini saflığını ifade eder
Kırmızı Gul Kırmızı gul, ateşli aşk, seni cok seviyorum, sana ihtirasla bağlıyım anlamına geliyor Bu renk bir gul aldıysanız gulu verenin size karşı ateşli duygularla bağlı olduğunu, sizi cok sevdiğini, size tutkuyla bağlı olduğunu bilmeniz gerekir
Pembe Gul sevdikleir kadınlara acılmakta zorluk ceken erkekler vardırBu erkekler Duygularını sozcuklerle ifade edemezler ve karşılarındaki kişiye acılmaktan korkarlarPembe guller bu gibi durumlar karşsısında devreye girer Pembe gulun anlamı seni seviyorum gonlum sende bu sevgiyi ve arkadaşlığımızı ileriye taşımak istiyorum anlamına gelir
Mavi gul, gullerin arasında kırmızıdan sonra en onemli olan guldur mavi guller Sevginin buyukluğunu ifade eder Eğer kırmızı ve mavi gullerden oluşan bir demet gul aldıysanız gulu verenin size cok buyuk bir sevgiyle bağlı olduğunu, hayatını sizin onunuze sermeye hazır olduğunu anlamalısınız
Sarı gul bazı durumlarda karşınızdakini kırmadan ona duygularını paylaşmadığınızı anlatmak icin kullanılır Orneğin gonderdiğiniz kırmızı bir gule sarı gulle karşılık verilmişse karşınızdaki kişi sizinle aynı duyguları paylaşmıyor ama sizin dostluğunuzu da kaybetmek istemediğini anlatır
Siyah Gul hayata ne kadar bağlıysam sana da o kadar bağlıyım anlamına gelir Eğer bir siyah gul ya da kurutulmuş bir gul verildiyse size karşınızdaki kişi size sen benim hayatımsın, olune kadar seni seveceğim demek istiyor
Moderatör tarafında düzenlendi: