B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Kas 2023 #1 Gulben Ergen Anadolu Kadını Şarkı Sozu Gulben Ergen Anadolu Kadını Şarkı Sozleri Bir ask hikayesidir bu Ne basi ne sonu hic belli degil Tanrim ozenmis de yaratmis Bakmaya kiyamdi korktu gonul Ask yolunda hudut yok Severim severim severim Zehir olsan seni ben Icerim icerim icerim Ecel olsun pesinden Gelirim gelirim gelirim Olumune geldim kapina dayandim Hadi goster bana yolumu Ben Anadolu kadini'ysam eger Sen de tut Anadolu'nun yolunu Olumune geldim kapina dayandim Hadi goster bana yolumu
Gulben Ergen Anadolu Kadını Şarkı Sozu Gulben Ergen Anadolu Kadını Şarkı Sozleri Bir ask hikayesidir bu Ne basi ne sonu hic belli degil Tanrim ozenmis de yaratmis Bakmaya kiyamdi korktu gonul Ask yolunda hudut yok Severim severim severim Zehir olsan seni ben Icerim icerim icerim Ecel olsun pesinden Gelirim gelirim gelirim Olumune geldim kapina dayandim Hadi goster bana yolumu Ben Anadolu kadini'ysam eger Sen de tut Anadolu'nun yolunu Olumune geldim kapina dayandim Hadi goster bana yolumu