Gülben Ergen Durdurun Dünyayı Şarkı Sözü bekleyenler için burada Gülben Ergen Durdurun Dünyayı Şarkı Sözleri Gülben Ergen Durdurun Dünyayı Laf ve müziği Kenan Doğulu'ya ait olan ve son günlerde internette en fazla dinlenen şarkılardan biri olan Gülben Ergen Durdurun Dünyayı şarkısı tüm bu şarkıyı seven ve sözlerini bekleyen üyelerimiz ve misafirlerimiz için gelsin İşte Gülben Ergen Durdurun Dünyayı şarkı sözleri Melek'lerim; 1549247115 1549247115 gulbenergendurdurundunyayisarkisozubekleyenlericinburada5c57a28fe19f1gulbenergendurdurundunyayisarkisozubekleyenlericinburada5c57a28fe19f1gulbenergendurdurundunyayisarkisozubekleyenlericinburada5c57a28fe19f1 Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lütfen derhal olsun Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lütfen derhal olsun Uzun zamandır böyle yalnız, bende sorun mu var Bak bir köşede aynı fikirde işte birisi var Şifremi istedi beni ateşledi gizle nereye dek Hadi bir cesaret bitsin esaret kalpte rahatlık mu var Durdurun dünyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var Hadi o süre, davran o zaman Durdurun dünyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bolluk var Hadi o süre, davran o süre Söz: Kenan Doğulu Müzik: Kenan Doğulu