B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Kas 2023 #1 Gulben Ergen Durdurun Dunyayı Şarkı Sozleri Gulben Ergen Durdurun Dunyayı Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lutfen hemen olsun Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lutfen şimdi olsun Uzun zamandır boyle yalnız, bende sorun mu var Bak bir koşede aynı fikirde işte birisi var Şifremi istedi beni ateşledi gizle nereye kadar Hadi bir cesaret bitsin esaret kalpte huzur mu var Durdurun dunyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var Hadi o zaman, davran o zaman Durdurun dunyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var Hadi o zaman, davran o zaman Soz: Kenan Doğulu Muzik: Kenan Doğulu
Gulben Ergen Durdurun Dunyayı Şarkı Sozleri Gulben Ergen Durdurun Dunyayı Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lutfen hemen olsun Bu gece bitmeden fikrim değişmeden Olacak olan neyse lutfen şimdi olsun Uzun zamandır boyle yalnız, bende sorun mu var Bak bir koşede aynı fikirde işte birisi var Şifremi istedi beni ateşledi gizle nereye kadar Hadi bir cesaret bitsin esaret kalpte huzur mu var Durdurun dunyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var Hadi o zaman, davran o zaman Durdurun dunyayı binecek var Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var Hadi o zaman, davran o zaman Soz: Kenan Doğulu Muzik: Kenan Doğulu