B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Gulben Ergen Tesaduf sozleri Gulben Ergen 2019 Tesaduf şarkısı sozu ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem
Gulben Ergen Tesaduf sozleri Gulben Ergen 2019 Tesaduf şarkısı sozu ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem hayat birgun guler yuzume gideni aratmaz belki gelen sen kendi adına dilek tut beklerim benim yok acelem