B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Haz 2024 #1 Bir zaman şahindim yukseklerdeydim indim Ne kadar dalgalıydım ruzgarlıydım dindim Yatıştı ofkem kadir kıymet bildim Sevdiğimi soylerken samimiydim Sen beni boşver kendini dinle Değişir herşey yasa boyle Arama sorma benİ aman Yok yere kalbini yorma tamam İyiyi kotuyu goze almadan Sakın ha gelme Farkedersen eğer Hemen herşeyi bırak gel Dunya işleri dursun Ne boş telaşmış meğer Bana sorarsan Her hayat bir roman Gel sende olma gec kalanlardan Sevdiğimi soylerken samimiydim
Bir zaman şahindim yukseklerdeydim indim Ne kadar dalgalıydım ruzgarlıydım dindim Yatıştı ofkem kadir kıymet bildim Sevdiğimi soylerken samimiydim Sen beni boşver kendini dinle Değişir herşey yasa boyle Arama sorma benİ aman Yok yere kalbini yorma tamam İyiyi kotuyu goze almadan Sakın ha gelme Farkedersen eğer Hemen herşeyi bırak gel Dunya işleri dursun Ne boş telaşmış meğer Bana sorarsan Her hayat bir roman Gel sende olma gec kalanlardan Sevdiğimi soylerken samimiydim