Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri birden bire yere duşer Arkadaşı, duşen
adamın nefes almadığını ve gozlerinin ferinin sonduğunu gorur
Bunun uzerine telefonla acil yardımı arar “Arkadaşım oldu, ne yapabilirim diye sorar
Telefondaki ses yanıtlar: “Sakin olun Size yardım edebilirim Ama once arkadaşınızın olup olmediğinden emin olalım
Telefonda bir sure sessizlik olur ve bir silah sesi işitilir
Avcı telefonu tekrar eline alır ve şoyle der: “Evet, tamam Şimdi ne yapacağım
İSMİM AYŞE
Temel bir gun bankadayken soyguncular bankayı basmışlar Bankadakilerin once paralarını alıp sonra da vuruyorlarmış Sıra Temel’in yanındaki bayana gelmiş Soyguncu, Adın nediye sormuş Ayşedemiş Soyguncuya da İyi benim annemin adı da Ayşedeyip kadını serbest bırakmış Sıra Temel’e gelmiş, soyguncu ona da adını sormuş
Temel: Adum Temel, ama arkadaşlar bana Ayşe derler
BEYAZ AT
Temel ile Dursun iki tane at almışlar Fakat devamlı karıştırıyorlarmış Hangisi kimin atı belli değil O yuzden Temel'in aklına parlak bir fikir gelmiş ve atın bir tanesinin kuyruğunu kesmiş Dursun'un ona inat o da diğer atın kuyruğunu kesmiş Temel bu sefer atın bir tanesine boya ile işaret koymus Dursun'da ona inat aynı yere aynı boya ile diğer ata işaret koymuş Bakmış ki boyle de olmuyor Temel Dursun'a :
Ha Tursun bak bu boyle olmayacak Beyaz at benimki, siyah at da seninki olsun, demiş
YAĞMUR BAŞLAYINCA
Temel,Dursun'a misafirliğe gitmişGece sağnak halde yağmur başlayınca,Dursun konukseverlik gostermiş:
Temel cok fena yağmur yağıyor,eve gitme,burda kalTemel kabul etmiş,ama ansızın ortadan kaybolmuşAradan epeyce zaman gectikten sonra kapı calmış,bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel:
Neredesun ula Temel merak ettik
Eve Gittum pijamamu aldum da
POLİS
Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
Ehliyet ruhsat lutfen
Tabi buyrun demis sofor ve vermis Polis bakmis bi problem yok
Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
Burada, buyrun demis adam
Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis
Tabii deyip bagaji acmis adam Polis bakmis icinde eksik yok
Yangin sondurucu? Burada buyrun
Zincir? Derhal cikarayim buyrun
Polis daha sonra tekrar sormus: Mezdeke kaseti varmi? Sofor cok sasirmis
Evet var buyrun demis
Polis : Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis polis oynamaya
Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus
Hayrola memur bey?
Polis cevap vermis:
Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon imagesgulmeyedevamenguzelfikralar5ad7797a2b024gif imagesgulmeyedevamenguzelfikralar5ad7797c3a70egif