Son Konu

Gulmeye Devam Temel Fıkraları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Siyah Beyaz Kadın

Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika'ya gitmeye karar vermişler Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en guzel yerlerini rehber eşliğinde gezip merak ettiklerini soruyorlarmış Bir ara Temel rehbere seslenerek
Pardon burada hic beyaz kadın var mı ? diye sormuş,
Rehber Tabii ki var, buradaki kadınların yuzde doksanı beyazdırdemiş
Peki siyah kadın var mi?
Eh bir kac tane var bu civarda
Pekİ siyah beyaz kadın var mırehber son derece şaşkın bir şekilde
Tabii ki hayır ben hicbir yerde rastlamadım boyle kadınaCevaptan hic de hoşnut kalmayan Temel Dursun'a donerek
Ula dursun yoksa dun akşamkiler penguen miydi?

TEMEL DİREĞİ GORMEZSE

Bir gun Fransız,bir alman ve temel vampir olmuşlarGok yuzundenlermiş bunlar yarış yapmaya karar vermişler En kısa zamanda en cok kan emen birinci olacakmış Fransız gitmiş 3 dakika sonra geri donmuş ağzının kenarında kan varmış Temel ile Alman sormuşlar:
Yaaa ne yaptın?
Şu kilisedeki kızın kanını emdim
Sonra alman gitmiş bir dakika sonra donmuş Ağzının kenarında kan varmış
Ya sen ne yaptın?
Şuradaki değirmencinin kızının kanını emdim
Sıra temele gelmiş Gitmesiyle gelmesi bir olmuş Yuzunun her tarafı kanlıymış Ne yaptın boyle, kimin kanını emdin? Temel:
Şuradaki direği goruyor musunuz
Eveeett
Ama ben gormedim

Araştırmacı Temel

Temel hayvanları araştırma konusuna oldukca ilgi duymaktaymış Bir gun bu merakını gidermek icin laboratuarını kurarak calışmalara başlamış Ornek hayvan olarak bir PİRE almış Cok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline cok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın uzerine bırakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın uzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN Fakat ayakları kesilen pireden hicbir hareket yok Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış PİRE incelendi SONUC: PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır

Üst Alt