Son Konu

Gunaydın Sozleri Kısa Facebook

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Facebook sayfanızda sevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu aşağıda sizler icin hazırlaıdğımız kısa Gunaydın mesajlarıdırSizlerde bu guzel mesajlarla sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza Gunaydın diyebilirsiniz

Gunaydın Gununuz Gununuzden Guzel Gecsin

Gunaydın Herkese Hayırlı ve mutlu bir gun dilerim

Senin Yanında Cabuk Gecti Saatler Sensiz Gecmek Bilmedi Gunler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parcası Gonlumun Yarısısın Gunaydın Aşkım

Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın

Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem

Gunun Aydın Olsun , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe

Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Aşkım Sana Gunaydın Sadece Sana

Dunyanız mutlu hayalleriniz tatlı olsun Gonlunuze huzur dolsun mutluluklar omrunuzce, her şey gonlunuzce olsun Gunaydın

Ac guzel gozlerini, ruyadan sonra ilk beni gor, her şeyden once al bu tatlı buse sanadır, Gunaydın Sana Meleğim

Her gunun sabahına seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasan da yureğimdesin gunaydın birtanemGunaydın

Bende hayat seninle başlar, seninle biter, bir mesaj gonder de canlansın bu beden, GUNAYDIN bitanem

Herkese Gunaydın Gulumseyin yeni bir gune gulumseyerek başlayın

Üst Alt