Son Konu

Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabının Yazarı Kimdir

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabının Yazarı Kimdir

Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabını Kim Yazdı

Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabının Yazarı Guy de Maupassant

Aşk olmayınca hayat bana dayanılmaz geliyor Bir köpek kadar bile olsa, sevilmeye ihtiyacım var Ne dersen de Simone, kendimce hepimi aynıyız Hayır değiliz canım Ben her hangi biri tarafından sevileceğime, hiç sevilmemeyi seçim ederim Örneğin şey kadar sevilmek hoşuma gider miydi sanıyorsun, şeyŞey () Arabacım tarafından, diye ekledi Hanımefendi Margot belirsiz bir şekilde gülümseyerek fısıldadı:Hizmetindeki biri kadar sevilmenin fazla eğlenceli olduğuna temin ederim seni İki üç kere başıma geldiÖyle bir göz süzüyorlar oysa gülmekten ölürsün Natürel ne değin sert davranırsan, aşkları da öyle artıyor Sonra ilk uygun bahanede kapının önüne koyuyorsun çünkü durum ortaya çıkarsa komik duruma düşersin Hanımefendi Simone gözlerini önüne dikmiş dinliyordu Sonunda Yoo, uşağımın sevgisinin benim için tatmin edici olmadığından belirli olabilirsindedi Söylesene, seni sevdiklerini nasıl ayrım ediyorsun? Öteki erkeklerdeki gibiİyice aptallaştıklarında anlaşılıyor İyi ama beni seven erkekler bana aptal görünmüyor Sohbet edemeyecek, sorulara yanıt veremeyecek, neler olup bittiğini anlayamayacak kadar alıklaşıyorlar şekerim Peki bir hizmetli kadar sevilmek senden nasıl bir tesir yapıyor? Heyecanlanıyor musun? Gururun mu okşanıyor?

seçme parça *

Üst Alt