2019 guneşle ilgili sozler
Guneşle ilgili guzel sozler
Guneş konulu sozler
Guneş ile ilgili ozlu sozler
Guneş kotuleri bile aydınlatır ( Seneca )
Guneş battığı vakit kucuk yıldızlar parıldar ( R Soutbwell )
Bıksan yine yağ iyi, yaksa yine guneş iyi ( Kaşgarlı Mahmud )
Balmumundan kanatlar sahip olduğunuz muddetce guneşten uzaklaşınız ( Epiktetos )
Guneşle ilgili guzel sozler
yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan
guneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir omur dilerim nice guzel yıllara
her doğan guneşte umutlanacağın yeni bir gun ve batan guneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum İyi ki doğmuşsun
kalbin, hangi guzel şey icin carpıyorsa, her doğan guneş sana onu getirsin doğum gunun kutlu olsun
kıpkızıl bir guneşin onunde mavi bir yelkendir hayat, alır goturur seni bilinmeyen derinliklere, sevgi mavidir mavi umut, benim icin yureğini mavi tut nice yaşlara
guneşin hakimiyetini kaybettiği şu saatlerde milyonlarca yıldızın arasında karanlıkta aydınlığı sağlayan o mukemmel insana mutlu yıllar doğumgunun kutlu olsun
doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata hep sevgiyle yaşa! nice yaşlara
gunaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe, gunaydın dost kalplerde acan buyuk guneşe, gunaydın yureklerden akan sıcak dizeler, yurek yangınlarına su gonderen gozeler
gunaydın masamdaki bahar dalı, ya o eller ya ciceğin sevdalı, seninle guneşe durmak yeniden, ne soylerse soylesin kahve falı
yere duşen yağmur damlaları kalbine inecek guneşi engellemesin guneş bulutların arasından hep sana doğru baksın guneş guzellikler getirsin gunaydın
guneşin guzel yuzu, yureğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun guneş oyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mubarek olsun
annem senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir hic ışığın eksilmeyecek biliyorum varlığınla mutluyum anneler gunun kutlu olsun sevgili annem
bu sabah mavi bulutları avcuna, mutlulkları gonlune, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum guneş her zaman senin icin doğsun, en guzel gunler senin olsun mutluluklar