bilgiliadam
Yeni Üye
Günseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sözü Günseli Deniz Yürek Ağrısı şarkı sözleri Günseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sözü Kuvvetli sesi ve güzelliğiyle bir fazla hayran kitlesine sahip olan Günseli Deniz'in sevilen şarkılarından biri olan Kalp Ağrısı adlı parçasının sözlerini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz 1549250009 1549250009 gunselidenizkalpagrisisarkisozu5c57addd293e7gunselidenizkalpagrisisarkisozu5c57addd293e7gunselidenizkalpagrisisarkisozu5c57addd293e7 Yazık başladı yeniden o sancı bir de ısrarcı durdurak bilmiyor Eylül gezgin ederken yazı Gözyaşım usul yöntem çiseliyor Gittim her zaman gittiler Bir tek yokluğun dinmedi dinmiyor Geçer üzerimden martılar kanatları sen Bir oğlan kızarır yanakları sen Pişman gecelerin sabahları sen Kuruyup gözlerim dökülür gibi Ciğerim yerinden sökülür gibi Acıta acıta öpülür gibi Tuttu tekrar bu yürek ağrısı Yok maalesef hiç bir çaresi Günü gelmeden çekip gitmıyor Hani annesinin bir tanesine Şimdi kayıp bir cocuğa benziyor Düştüm kalktım tekrar tekrar Bu kere elim kolum tutmuyor Geçer üzerimden martılar kanatları sen Bir oğlan kızarır yanakları sen Pişman gecelerin sabahları sen Kuruyup gözlerim dökülür gibi Ciğerim yerinden sökülür gibi Acıta acıta öpülür gibi Tuttu yine bu kalp ağrısı