Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözü Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözleri Günseli Deniz Yalnızım şarkısının sözü Yalnızım diyen Günseli Deniz son dönemlerin en popüler şarkıcılarından biri oldu, biz de Günseli Deniz hayranı oaln Melek'lerimiz ve misafirlerimiz için, Günseli Deniz'in Yalnızım adlı şarkısının sözlerini bu yazımızda paylaşıyoruz 1549250024 1549250024 gunselidenizyalnizimsarkisozu5c57adeca6e1agunselidenizyalnizimsarkisozu5c57adeca6e1agunselidenizyalnizimsarkisozu5c57adeca6e1a Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yüzünü görmedim yastayım Bir hemen olan mıydı, basit mıydı unutması güzelim Yalnızım Hiç mi özlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın soramadım seni bir gün unutmadım Buralar soğuk tekrar Kalamadın kaçamadım kapını hiç çalamadım Sen bil fakat kalbim defalarca seninle Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Yaz oldu kış oldu yağmur dinmedi yastayım İmkansız mıydı yasaklanmış mıydı kavuşmamız güzelim Yalnızım Ben hiç vazgeçmedim bıkmadan bekledim Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın soramadım seni bir gün unutmadım Buralar soğuk tekrar Kalamadın kaçamadım kapını hiç çalamadım Sen bil ki kalbim hep seninle