1985 Ankara doğan Guntac Ozdemir 3 yaşımda eğitim aldığı Charles de Gaulle lisesinden 2003 yılında mezun oldu
Bilkent Universitesi İletişim ve Tasarım bolumune girdi
Muzik hayatına aktif olarak bu yıllarda Ankara ’nın ceşitli mekanlarında sahne alarak başladı
2007 yılında mezun olduktan sonra Salata adlı mekanın işletmesini devraldı ve ismini Satsuma olarak değiştirerek yepyeni bir konsept getirmeye calıştı
İsterseniz Devamını kendi anlatımlarıyla dinleyelim
Bir bucuk yıl kadar sonra Tunus Caddesinde Flat adlı kokteyl barı kurdum ve 2 yıl kadar işlettim Devrettikten sonra bir sure Miami ’ de yaşadım ve orada muzikal aktivitelerime devam ettim Turkiye ’ye geri donup askerliğimi tamamladıktan sonra İstanbul ’a yerleştim ve Duşler Akademi ’si bunyesine dahil oldum Dezavantajlı genclere gonullu olarak sanat eğitimi veren bu oluşumda Social İnclusion Band adlı muzik grubunun muzik direktorluğunu, eğitmenliğini ve solistliğini yapmaya başladım 5 engelli ve 5 gonullu muzisyenden oluşturduğumuz bu grup IKSV Jazz Festivali, Akbank Jazz Festivali, Rock ‘n Coke, Efes Pilsen One Love Festival gibi onemli organizasyonların yanı sıra Babylon, IKSV Salon gibi onemli sahnelerde yer aldı Sonrasında kendi albumum icin calışmalara başladığımda Cek Bakalım adlı bir yarışmada bir kısa filmin muziklerini yaptım ve başrolunu ustlendim Ayrıca yarışmanın jurisi olan Okan Bayulgen ’in Medya Kralı ve Disko Kralı programlarının tema muziklerinden birini yaptım Plato Film ve Show TV ortaklığında yapılan MUCK adlı dizide başrollerden birini ustlendim ve Ankara ’dan arkadaşım olan Yasin ile beraber dizinin muziklerini yaptık 2019 Haziran ayında “Benimle Yan adlı albumumu cıkardım ve konserlerime başladım